SÅ MISTENKELIG UT: Publikum mente Radja Nainggolan så farlig ut, og ringte politiet. Det endte med photoshoot.  AFP PHOTO / BELGA PHOTO / BRUNO FAHY

==BELGIUM OUT== FOTO: BRUNO FAHY /
SÅ MISTENKELIG UT: Publikum mente Radja Nainggolan så farlig ut, og ringte politiet. Det endte med photoshoot.  AFP PHOTO / BELGA PHOTO / BRUNO FAHY ==BELGIUM OUT== FOTO: BRUNO FAHY /

Ringte politiet om belgisk fotballstjerne – endte med fotoshoot

Hotellgjestene ringte politiet fordi de syntes Radja Nainggolan virket mistenkelig.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at privatlandskampen mellom Belgia og Spania ble avlyst som følge av en terrortrussel, ble Romas midtbanespiller Radja Nainggolan nødt til å ta inn på et hotell.

Han hadde ikke fly tilbake til Roma før morgenen etter, og Nainggolan samlet derfor venner og familie på et hotell i Antwerpen.

Nainggolan har alltid vært kjent for sine spesielle hårsveiser og store tatoveringer, men hadde nok ikke trodd at han skulle oppleve det han gjorde tirsdag kveld.

Noen hotellgjester – naturligvis påvirket av den siste ukens grusomme hendelser – syntes nemlig at 27-åringen så farlig ut, og fikk derfor hotellet til å ringe politiet.

Lovens lange arm gjorde jobben sin og ankom hotellet, men forstod raskt at det hadde skjedd en misforståelse. Nainggolan tok det hele med et smil.

– De ansatte på hotellet syntes jeg så farlig ut. Heldigvis gjenkjente politiet meg raskt, og da tok jeg et bilde sammen med politioffiserene, forteller Nainggolan til belgiske Nieuwsblad.