DROPPER PREMIER LEAGUE: Sveriges kaptein Zlatan Ibrahimovic vil ikke til Premier League. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND FOTO: JONATHAN NACKSTRAND /
DROPPER PREMIER LEAGUE: Sveriges kaptein Zlatan Ibrahimovic vil ikke til Premier League. AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND FOTO: JONATHAN NACKSTRAND /

Zlatan innrømmer: – For gammel for Premier League

Sveriges storstjerne Zlatan Ibrahimovic har bestemt seg for å droppe en overgang til engelske Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zlatan Ibrahimovic har hatt en lang og innholdsrik karriere og vært innom storklubber som Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan og PSG.

Flere europeiske medier har imidlertid den siste tiden hevdet at Zlatan neste sesong kan melde overgang til Premier League.

Både Manchester United, Chelsea, Manchester City og Liverpool er blitt nevnt som potensielt nye arbeidsgivere på ryktebørsen for spissveteranen neste sesong.

Dropper Premier League
Men nå avfeier stjernespissen at han vurderer en overgang til en klubb i Premier League. 34-åringen tror han er for gammel til å prøve seg i England.

– Jeg synes at det er for sent for meg å komme til England. Jeg er veldig glad for å være i PSG, og har seks måneder igjen av min kontrakt. Så får vi se hva som skjer etter det. Men jeg vet ikke hvor jeg jeg vil avslutte min karriere, sier Zlatan til L'Equipe, ifølge BBC.

Tidligere denne uken sendte supersvensken Sverige omtrent på egenhånd til EM-sluttspillet i Frankrike etter to fulltreffere i playoffkampen mot Danmark i Parken.

– Gjorde Danmark til pensjonister
Da slo en kjepphøy Zlatan tilbake mot de danske avisene som hadde beskrevet ham som «en pensjonist» i forkant av den nordiske duellen.

– Det går ikke an å beskrive hva jeg tenker. Vi tok oss til playoff og mange var skuffet over det. Vi fikk sjansen og fikk Danmark. Alt var mot oss og vi hadde ikke vunnet mot dem på lenge. De var favoritter, men vi holdt oss tålmodige. Den som vil mest til EM kommer til EM, sa Zlatan til Eurosport etter kampen.

– Det var fint å avgjøre det her i Danmark med tanke på at de skulle gjøre meg til pensjonist. Nå gjorde jeg hele Danmark til pensjonister, flirte Zlatan etter kampen.