Klikk for å endre bildetekst
Klikk for å endre bildetekst

Se Poker-NM eksklusivt på TV 2

TV 2 sender direkte fra tidenes første poker-NM på norsk jord.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag starter historiens første lovlige poker-NM på norsk jord. TV 2 har tv-rettighetene, og vil sende 60 timer direkte fra mesterskapet på TV 2 Sportskanalen, TV 2 Sumo og livesenteret på TV2.no.

I 2014 kom det en lovendring som blant annet gjorde det mulig å arrangere pokerturneringer i Norge, og Lotteritilsynet ga i mars i år klarsignal for det første poker-NM arrangert i Norge.

– Poker-NM representerer en milepæl som det første lovlige av sitt slag på norsk jord. Det er vi svært fornøyde med at skjer på TV 2s kanaler, sier TV 2s sportssjef Vegard Jansen Hagen.

2000 deltakere
Det er forventet over 2000 deltakere til turneringen, og vinneren av norgesmesterskapets «Main Event» vil få med seg over 1,5 millioner skattefrie kroner fra Gardermoen.

Sendingene starter torsdag 19. november kl. 14.00, og allerede første sendedag blir historiens første Norgesmester på norsk jord kåret, da i Pot Limit Omaha (PLO).

Under NM skal det i tillegg kåres mestere i spillene Texas Hold’em og Texas Hold’em Turbo.

– Vi har tidligere høstet svært gode seertall på poker og regner med å sette ny rekord her. Poker har utvilsomt et potensial og vi er opptatt av å vise publikum at vi tar spillet på alvor. Sendingene skal være engasjerende, opplysende, spennende og interessante, med et tydelig TV 2-stempel, sier Vegard Jansen Hagen.

Ser spillerne i kortene
For å oppnå dette, bygger TV 2 et eget pokerstudio midt i spillesalen. Her vil eksperter og gjester komme med sine kommentarer og analyser helt frem til siste mester er kåret. Seerne vil også få se kortene til spillerne under hele turneringen, noe som er unikt i pokerverden. Normalt gjøres dette kun på finaledagen.

TV 2 Sportens ankermann Fin Gnatt loser seerne gjennom arrangementet, mens tidligere europamester i poker, Sverre Krogh Sundbø, er TV 2s faste ekspert.

Klikk her for TV 2 Sportens livesenter
Klikk her for TV 2 Sumos pokersendinger