Fotballryktene: – Kan denne mannen løse Chelsea-krisen?

Og både United og Arsenal jakter italiensk midtstopper.  Her er tirsdagens fotballrykter. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Charlie Austin scoret 18 mål på 35 kamper for QPR forrige sesong.  Everton, West Ham, Bournemouth, Crystal Palace og Manchester United har alle vært ute etter å sikre seg Austins tjenester, men nå er det Aston Villa som er nærmest en overgang. Ifølge Telegraph skal Villa ha fulgt med på spissen hele sesongen og nå forbereder de seg på å betale QPR de drøyt 106 millionene de forlanger for toppscoreren sin i januar. 26-åringens kontrakt går ut neste sommer og trolig ønsker de å selge ham nå for å sitte igjen med litt penger.  

Forrige sesongs Mesterliga-finalister, Juventus, har så langt denne sesongen ikke hatt noen stor suksess i Serie A. Laget mistet spillere som Andrea Pirlo, Carlos Tévez og Arturo Vidal etter sesongen og nå ønsker de ifølge Daily Mail å hente både Graziano Pelle fra Southampton og Oscar fra Chelsea når vinduet åpner igjen i januar.  Pelle har vært en suksess i Southampton etter overgangen fra Feyenoord foran forrige sesong og han har 18 måneder igjen av kontrakten. I tillegg har han hintet om at det kan være aktuelt med en retur til hjemlandet.  Når det gjelder Oscar, er representanter fra Torino-klubben visstnok allerede i London for å diskutere en permanent overgang for Juan Cuadrado. Dermed slår de to fluer i en smekk når de i tillegg undersøker Oscars situasjon. Avisen skriver at Chelsea skal være villige til å selge brasilianeren, men at de ønsker å få litt igjen for de 255 millionene de betalte Internacional i 2012.  

Daniele Rugani har ikke sluppet til på banen for Juventus denne sesongen. Det har igjen gjort at han har mistet plassen i landslagstroppen til Italia. Nå vil den 21 år gamle midtstopperen bort fra Torino-klubben for å få spilletid. Han vil være med til EM neste sommer, og da vet han at en overgang til Premier League vil øke sjansene hans. Både Manchester United og Arsenal skal være interesserte i den italienske unggutten, melder The Independent

I London ønsker Jose Mourinho og Chelsea å hente inn noen nye spillere i januar etter den elendige sesongstarten.  

En spiller de følger spesielt med på er Edison Cavani. Uruguyaneren har tidligere bekreftet at han fikk et tilbud fra Arsenal i sommer, men valgte å bli værende i Paris. Det spørs imidlertid om Chelsea forsøker seg allerede i januar, eller om de venter til etter sesongen.  Ifølge den franske avisen Le10Sport.com kan London-klubben få konkurranse fra blant andre Manchester United og Juventus. Cavani har så langt denne sesongen scoret sju mål for de suverene serielederne i Frankrike.  

Manchester City skal være veldig interessert venstrekanten Ousmane Dembélé. 18-åringen blir regnet som ett av de største angrepstalentene i Frankrike og han signerte nylig sin første proffkontrakt med Rennes.  De engelske serielederne skal ifølge Daily Mail ha fulgt med på Dembélé i flere måneder allerede etter at Patrick Vieira anbefalte ham for klubbledelsen.