Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="no" dir="ltr">Området er sperret av og det er fortsatt uavklart hva slags pulver dette er. En person tatt hånd om av helse.</p>&mdash; Operasjonssentralen (@oslopolitiops) <a href="https://twitter.com/oslopolitiops/status/666292340382920704">November 16, 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Oslo-politiet rykket mandag ettermiddag ut til en adresse på Løren i Oslo etter å ha mottatt en melding om en mann som har fått i seg et hvitt pulver.

Mannen hadde følt et ubehag etter inhalering av pulveret, som førte til at politiet sperret av området ved adressen og undersøkte stedet.

– Etter undersøkelser på stedet er stoffet funnet å være ufarlig. Alle sperringer oppheves og vi drar fra stedet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter like før klokken 20 mandag kveld. 

Mannen som hadde fått pulveret i seg, ble kjørt til Ullevål sykehus for videre rutinebehandling.

– Han har vært inne i en forretning, og så har han fått i seg et eller annet som har lekket ut av en eller annen beholder, som har gjort at han føler ubehag, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Gjermund Stokkeli, til TV 2. 

Brannvesenet og ambulanse var på stedet, og tok seg av mannen som følte ubehag. Det skal kun være snakk om én person som hadde fått i seg det hvite pulveret. 

– Vi har sperret av området, og vår tekniske bistand er på vei dit slik at de kan analysere stoffet, opplyser Stokkeli.

Foreløpig vet politiet ikke hva slags pulver mannen har fått i seg. 

– For å være føre var, får vi frem eksperter som kan prøve å analysere stoffet.

  • Tlf/SMS/MMS: 02255
  • Fra utlandet: +47 915 02255
  • E-post: tips@tv2.no