Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
<blockquote class="twitter-tweet" lang="en"><p lang="fr" dir="ltr">Pour elle, merci de RT largement ce message. <a href="https://twitter.com/hashtag/bataclan?src=hash">#bataclan</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/rechercheparis?src=hash">#rechercheparis</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/parisrecherche?src=hash">#parisrecherche</a> <a href="https://t.co/0xKxTPegJJ">pic.twitter.com/0xKxTPegJJ</a></p>&mdash; Frans /A\ Torreele (@__F_A_T__) <a href="https://twitter.com/__F_A_T__/status/666020913297678336">November 15, 2015</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

De fryktelige TV-bildene gikk verden rundt: Panikkslagne mennesker som flyktet fra terroristene i konsertlokalet Bataclan sent fredag kveld. 

En kvinne hang lenge hjelpeløst ut av vinduet og ropte på de rundt seg. Kvinnen ropte at hun trengte hjelp, at hun var gravid og at hun ikke visste hva hun skulle gjøre. Samtidig strømmet det ut skadde mennesker som løp for livet. Rett under kvinnen ble folk skutt og drept. 

Etter noen minutter fikk kvinnen hjelp fra en person ved vinduet, og hun kom seg i trygghet. Men der skiltes deres veier, og hittil har ingen visst hvordan gikk med dem. 

Da videoen fra skrekkscenen på Bataclan ble kjent, la alle merke til kvinnen som hang fra vinduet. Det vi ikke visste var at hun var gravid. FOTO: DANIEL PSENNY /LE MONDE
Da videoen fra skrekkscenen på Bataclan ble kjent, la alle merke til kvinnen som hang fra vinduet. Det vi ikke visste var at hun var gravid. FOTO: DANIEL PSENNY /LE MONDE

Ifølge Huffington Post i Frankrike skal kvinnen og det lille barnet være i god behold etter den svært dramatiske natten. 

Avisen skriver at de har vært i kontakt med en nær venn av kvinnen som sier at hun har ønsket å finne mannen som reddet henne. For å gi kvinnen ro har familie og venner gått ut med en etterlysning på Twitter. 

Takk 

De ønsket å komme i kontakt med mannen som trolig reddet både kvinnen og det lille barnet. Søndag kveld ble innlegget delt i rekordfart, og det ga raskt resultater. 

– Etter utlysningen på Twitter tok mannens bror kontakt med meg via e-post. Jeg snakket med ham og vi fant ut at det var ham. Det går bra med han også, og det var alt vi ønsket å vite. Nå har de fått utvekslet telefonnummer, forteller kvinnens venn, Frans Torreele. 

Mannen ønsker også å være anonym. 

– Hun ble reddet av en rekke små hendelser og en berøring i et øyeblikk av total galskap. Og hun ønsket å vite hvem som reddet henne. Man kan jo bare tenke seg hva en utstrakt hånd har gjort, sier Torreele.