MMA-stjerne forutså sin egen knockout på Jimmy Fallon-show

MMA-stjernen Ronda Rousey fortalte til talkshow-verten Jimmy Fallon i oktober at Holly Holm kom til å sparke henne i hodet under tittelkampen lørdag.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den tidligere proffbokseren Holly Holm tok lørdag en spektakulær tittelseier i UFC (Ultimate Fighting Championship) da hun sendte favoritten Ronda Rousey i bakken – først med et knallhardt venstreslag, deretter med et solid spark til hodet. 

Se video av sjokkseieren i videovinduet øverst i saken.  

Holm ble dermed den første noensinne til å vinne et belte i både boksing og Mixed Martial Arts.

Før lørdagens kamp hadde Rousey vunnet  tolv av tolv kamper. Åtte av dem har blitt avgjort innen minuttet har gått. Etter lørdagens nederlag måtte Rousey tilbringe natten på sykehus til observasjon.  

28-åringen la søndag ut en melding på Instagram der hun skriver at hun hadde det bra og at hun snart er tilbake. 


Forutså sin egen skjebne
Det var få som på forhånd hadde trodd at den tidligere bokseren Holm skulle vinne lørdagens UFC-kamp i Melbourne. Oddsen på Rousey-seier var før kampen helt ned mot 1,05. 

Men Rousey visste hvilken trussel hun sto overfor. I oktober var hun nemlig gjest hos Jimmy Fallon i «The Tonight Show». Der fortalte hun om hvor sterk motstand hun forventet å få fra mesterbokseren Holm.  

– Dette blir en lengre kamp. Hun har vunnet 19 VM-kamper i boksing og hennes forsvar mot «takedowns» er 100 prosent effektivt. Hun sparker folk ned. Hun er ubeseiret, en fantastisk atlet og den største trusselen jeg har møtt både på papiret og rent stilistisk sa hun på «The Tonight Show».  

–  Man må være tålmodig når man slåss mot henne. Jeg tror hun vil  forsøke å holde avstand til meg og prøve å frustrere meg til et visst punkt sånn at jeg gjør en feil. Da sparker hun meg i hodet. Men det kommer ikke til å skje, sa hun videre.