Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Prinsesse Märtha Louise skal også i år lede julekonserten Desembertoner i Oslo Domkrike som blir vist på TV 2 før jul og i romjulen.

PROGRAMLEDER-DUO: Katrine Moholt og Ari Behn har ledet Allsang på grensen sammen tidligere. Nå er de klar for en musikalsk adventstid. FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2
PROGRAMLEDER-DUO: Katrine Moholt og Ari Behn har ledet Allsang på grensen sammen tidligere. Nå er de klar for en musikalsk adventstid. FOTO: ESPEN SOLLI / TV 2

Julekonserten er et samarbeid mellom Nordea, Oslo domkirkekor og produksjonsselskapet Scenekvelder, og er gratis for publikum å delta på. De byr blant annet på stemningsfulle artister som Vamp, Lars Vaular, og Anne Grete Preus.

– Gjennom Desembertoner får vi i Nordea anledning til å gi noe tilbake til samfunnet ved at konsertene er gratis for publikum. Samtidig samler vi inn penger til et veldedig formål, i år Amnesty International. Vi er også svært glade for at vi hvert år får mulighet til å løfte frem unge talenter gjennom vårt samarbeid med Norsk kulturskoleråd, sier Wærsted i en pressemelding.

Musikalsk jul

Med prinsessen som konferansier i Domkirken, blir både hun og ektemannen Ari Behn å se i juleshow på TV 2 i år.

Behn skal nemlig lede fire adventsprogrammer med Katrine Moholt (42). Programleder-duoen har tidligere ledet Allsang på grensen sammen, og det blir også et allsang-program de skal til jul. I programmet Håp i ei gryte skal Moholt og Behn sammen med en rekke artister møtes til sallsang av julesanger alle de fire søndagene i advent.

Programmet skal ikke bare gi seerne julestemning. Det skal også vekke givergleden i folket, og har som mål å skape oppmerksomhet om Frelsesarmeens tradisjonelle innsamling i grytene.

Konsert

Vil du få med deg konsertene i Oslo domkirke, er det bare å stille seg i kø utenfor kirken den 18. desember. Konsertene går av stabelen klokken 17.00 og klokken 20.00, og det er ingen billetter eller forhåndsreservasjoner av plasser på konsertene.