Fotballryktene: – Messi krever 8 millioner i uken for å spille i Premier League

Og Ronaldo kan spille sitt siste El Clásico på Santiago Bernabeu på lørdag.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny uke, nye rykter. Og denne gangen skriver vi om både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. Her er det bare å lene seg tilbake og finne frem popcornet.  

Lionel Messi åpner for en overgang til  Premier League. Den britiske tabloiden Daily Star skriver mandag at det er skattesvindel-etterforskningen i Spania som gjør at England kan bli neste stopp for den lille fotballmagikeren.  Både Chelsea, Manchester United, Manchester City og Arsenal har meldt sin interesse og avisen skriver videre at det er Arsenal som er favoritter til å sikre seg Messis signatur. Men Messi blir ingen billig affære og krever visstnok en ukelønn på 600 000 pund (cirka 8 millioner norske kroner) før avdrag. 

Messi har ifølge avisen en utkjøpsklausul på svimlende 2,3 millarder kroner.  

Lørdag møter Messi og Barcelona Real Madrid til det som kan bli Cristiano Ronaldos aller siste El Clásico på Santiago Bernabeu.  Portugiseren har vært koblet til flere storklubber, men ønsker aller helst å vende tilbake til Manchester United, klubben han forlot til fordel for Real Madrid i 2009. Også Chelsea og PSG skal være interesserte i Ronaldo og ifølge Daily Mail ønsker Real Madrid å selge ham i mai for å tjene mest mulig penger på salget.  Avisen nevner også det anstrengte forholdet til Real-manager Rafael Benitez som en medvirkende årsak til at han vil forlate klubben. I tillegg ble han veldig fornærmet over at Real Madrid droppet London-premieren på filmen hans forrige mandag.  

Real Madrid på sin side, ønsker å signere målmaskinen Robert Lewandowski. Det er spanske Marca som melder at Lewandowski og Álvaro Morata er begge høyt på ønskelisten foran neste sesong.  Avisen skriver at Real kontaktet Lewandowski da han var Borussia Dortmund-spiller, men da hadde han allerede forpliktet seg til Bayern München.  Lewandowski har allerede rukket å score 14 seriemål for Bayern denne sesongen.  

Tilbake i England kan det se ut som om Radamel Falcao kan forsvinne fra Chelsea i januar. Colombianeren var absolutt ingen suksess i Manchester United, og så langt er det ingenting som tyder på at han kommer til å bli det i Chelsea heller.

The Mirror melder mandag at Valencia kan bli neste stopp for Falcao, som er på lån fra Monaco ut denne sesongen.  Mourinho ønsker å handle i januar og de ønsker trolig å kvitte seg med Falcao for å frigjøre lønnsmidler.  

Falcao har så langt tjent 165 millioner kroner i løpet av tiden i Manchester og London. Totalt har han notert seg for fem scoringer i engelsk fotball. Fire for Manchester United og en for Chelsea. Det vil si at angriperen totalt har tjent utrolige 33 millioner kroner per mål.

Serberen Marko Grujic er ønsket i Chelsea. Ifølge Daily Express bekrefter 19-åringen at London-klubben er interessert i å hente ham. Grujic skal blant annet ha snakket med sin landsmann Nemanja Matic om en mulig overgang fra Røde Stjerne i Beograd. Også Manchester United, Inter Milan og Roma følger med på den serbiske midtbanespilleren.