Fàbregas: – Sesongen har gått til helvete

Cesc Fàbregas sier Chelseas sesong er ødelagt og at mareritt-starten gir ham søvnproblemer.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fàbregas spilte en god kamp da Spania vant 2-0 mot England fredag. Seieren var en mager trøst etter en fryktelig sesongåpning med Chelsea. 

Etter tolv serierunder er den regjerende Premier League-mesteren bare nummer 16 i Premier League. Sju tap og tre seire er den dystre statistikken for José Mourinhos mannskap denne sesongen.

– Sesongen er ødelagt
Den spanske midtbanespilleren innrømmer at han lar seg påvirke av de dårlige resultatene.

–  Når tingene ikke går vår vei får jeg ikke sove om natten. Av og til ligger jeg bare hjemme i sengen og grubler, sier han til Daily Mail. 

– Du har dine egne tanker og manageren har sine tanker om hva som foregår og det handler om å snakke om tingene og fikse dem sammen, sier han videre.  

Den tidligere Arsenal- og Barcelona-spilleren sier at laget er vant til å være på toppen og at de fortjener bedre enn det resultatene tilsier.  

– Sesongen har gått til helvete. Resultatene har ikke ytt oss rettferdighet i forhold til det vi har levert på banen. Vi er bedre nå, men vi har ikke vært heldige. Vi er nødt til å begynne og vinne snart. Vi er ikke inne i vår beste periode akkurat nå og vi ønsker å heve oss og spille enda bedre.  Vi hater å tape, sier han.   

Stiller seg bak Mourinho
Fabregas ble tidligere denne måneden rapportert å være hovedmannen bak et spilleropprør mot Mourinho. Noe han selv avviste med en lang Twitter-tirade.   

– Jeg kan ikke støtte ham mer enn det jeg gjør. Han fortjener støtten 100 prosent. Vi spiller ikke bra, men det betyr ikke at vi ikke støtter manageren eller noe. Vi ønsker å vinne for Chelsea.