Helt fram til siste spilleminutt var det uvisst om det var gjestene eller vertskapet som måtte se sin seiersrekke brutt.

Det sto 3-3 da Zuccarello satte inn kampens siste mål og sørget for at Rangers tok sin niende seier på rad, til glede for hjemmepublikummet i Madison Square Garden.

Men det var på ingen måte gitt at utfallet skulle bli som det ble. Peter Holland sørget for at Toronto fikk det første målet og kunne gå til pause med 1-0 etter første periode.

Andre periode var så vidt blåst i gang da Ryan McDonagh utlignet etter 44 sekunder på en assist fra Zuccarello som viser at den gode perioden han er inne i slett ikke er over.

Drøyt 13 minutter senere sørget Derek Stepan for at Rangers gikk i ledelsen, men et par minutter før den andre hvilen, scoret Joffrey Lupul og sørget for at lagene sto likt ved starten av tredje periode.

Den neste scoringen sto Derick Brassard for etter at Zuccarello leverte pucken perfekt fra bak Maple Leafs-målet. Igjen ble gleden kortvarig før Toronto utlignet, denne gangen ved Dion Phaneuf.

Men til slutt var det altså Zuccarello som fikk avgjøre kampen. Med et snaut minutt igjen på klokken stoppet Jonathan Bernier et svakt skudd fra McDonagh, men «Zucca» plukket opp returen og sørget for at Rangers kunne notere seg for enda en seier.

For nordmannen ga søndagens innsats tre nye målpoeng etter 16.52 minutter på isen.

– Ingen bedre for øyeblikket
Etter kampen vanket det skryt fra lagkamerat Derek Stepan. 

– Det er fantastisk å se måten han spiller på. Jeg tror ikke det er noen i NHL som spiller bedre hockey enn ham for øyeblikket, sier han til blueshirtsunited.com. 

Seieren var lagets niende på rad og det er den lengste vinnerrekken siden 1972-73. 

–  Nå har vi ni på rad og du merker det på stemningen. Alle er komfortable. Det var ikke vår beste kamp, men vi fant en måte å vinne på igjen. Og det er bra, sier Mats Zuccarello Aasen.  

(©NTB/TV 2)