FOTO: VANDERLEI ALMEIDA /
FOTO: VANDERLEI ALMEIDA /

Fotballryktene: – Van Gaal prøver seg på misfornøyd Robben

... mens Chelsea forbereder monsterbud på superstjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Louis van Gaal har i lang tid snakket om manglende tempo på kantene, og da er det vel bare naturlig at ryktespaltene fylles med spekulasjoner om nettopp det: temposterke kantspillere.

I Bayern München er stemningen mellom Arjen Robben og Robert Lewandowski alt annet enn god. Mirror skriver at superspissen mener Robben er egoistisk, og at han derfor foretrekker å spille med Douglas Costa og Kingsley Coman.

Avisen skriver at Manchester United nå er på «red alert» for å følge utviklingen i den tyske storklubben. Louis van Gaal og Arjen Robben har et godt forhold fra tidligere, og det skulle i så måte være mulig å lokke den farlige kantspilleren til Manchester. 

Også Chelsea er på jakt etter tempo i angrepet, og Antoine Griezmann skal ifølge Express være mannen de vil ha. Stjernen blir imidlertid alt annet enn billig.

Det trenger likevel ikke å avskrekke Abramovitsj, som skal være villig til å punge ut 40 millioner pund – rundt 530 millioner kroner for franskmannen. Samtidig vil klubben, ifølge Mirror, forsøke å kvitte seg med omstridte Diego Costa.

Og mer tempo skal det bli i dagens fotballrykter. Ifølge The Sun ønsker Newcastle å gjøre en storsignering i form av West Bromwich-angriper Saido Berahino.

Ellers er Tottenham ivrige på å oppgradere forsvaret og har utpekt Domagoj Vida (Dynamo Kiev) som det heteste alternativet. Aston Villa, på sin side, virker ikke å ha mistet interessen for Emmanuel Adebayor – til tross for at Tim Sherwood for lengst er ferdig i klubben.