Fotballryktene: – Ronaldo til United og Hazard til Real Madrid?

... eller blir det en ren byttehandel mellom Real Madrid og Chelsea?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En stor overgang etterfølges som regel av en annen stor overgang. Det ventes også å bli tilfelle dersom Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid. I britiske medier begynner man nemlig å snakke om en mulig «ménage à trois» mellom tre gigantklubber: Real Madrid, Manchester United og Chelsea

Det hele begynner med Eden Hazard, som ifølge stadig flere rapporter skal være lei av tilværelsen på Stamford Bridge. Spekulasjonene dempes ikke akkurat når Castilla-trener Zinedine Zidane, ifølge Mirror, trekker frem Chelsea-stjernen som sin favorittspiller etter Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Samtidig skriver The Sun at Roman Abramovitsj har utpekt Cristiano Ronaldo som sitt store overgangsmål for neste sommer, noe Manchester United har bitt seg merke i. Samme kilde hevder at Manchester United, til tross for sterk Chelsea-interesse, er overbevist om at Ronaldo ville valgt dem dersom han forlot Real Madrid. Men ettersom Eden Hazard ser ut til å være nøkkelen til at Ronaldo kan forlate Real Madrid, spørs det likevel om ikke Chelsea har en fordel i de eventuelle forhandlingene.

Da virker det betydelig enklere for Manchester United å hente vingen Sofiane Feghouli, som foreløpig har tilgode å signere ny kontrakt med Valencia. Ifølge Corriere dello Sport jobber Inter hardt med å signere kantspilleren, men Milano-klubben har nå fått konkurranse fra Manchester United, som allerede skal ha henvendt seg til spilleren.

Arsenal og Chelsea, derimot, ser til Marseille og belgiske Michy Batshuayi. Ifølge Talksport kan imidlertid prisen vise seg å være i drøyeste laget, ettersom Marseille krever hele 35 millioner pund for spissen. West Ham og Watford tenker mer økonomisk og har utpekt CSKA-angriper Seydou Doumbia som en mulig forsterkning. Ivorianeren er på lån fra Roma til januar, og vil neppe være vanskelig å hente fra den italienske hovedstadsklubben.