KVINNE DØDE: Familiens bolig ble avsperret av politiet etter voldshandlingen. FOTO: OLE JONNY JOHANSEN / AKERSHUS AMTSTIDENDE
KVINNE DØDE: Familiens bolig ble avsperret av politiet etter voldshandlingen. FOTO: OLE JONNY JOHANSEN / AKERSHUS AMTSTIDENDE

Kvinne døde etter voldshandling i Drøbak

Kvinnens samboer er fengslet i fire uker etter at kvinnen ble utsatt for dødelig vold. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mannen, som er i midten av 30-årene, er foreløpig siktet for grov vold, skriver amta.no. Siktelsen vil imidlertid endres som følge av dødsfallet. Mannen er varetektsfengslet i fire uker. Han nekter straffskyld.

Hendelsen skjedde torsdag i parets hjem i Drøbak. Paret bodde der sammen med kvinnens mindreårige barn. Barna er tatt hånd om av barnevernet.

– Vi er godt i gang med å etterforske saken og har de nødvendige ressurser tilgjengelig. Vi har planlagt tilrettelagte avhør av det ene barnet og videre avhør av andre sentrale personer i saken. Barna blir godt ivaretatt av hjelpeapparatet i kommunen, sier politiadvokat Patrick Steensby til amta.no.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 14.23 torsdag. Da nødetatene kom til stedet, var kvinnen alvorlig skadd og bevisstløs. Hun døde på Ullevål sykehus fredag kveld.

TV 2 lyktes ikke å få tak i den siktede mannens forsvarer lørdag ettermiddag.