Tidligere Chelsea-spiller: – Mourinhos kritikk kan være skadelig

Tidligere Chelsea-spiller med ærlige uttalelser om sin tidligere manager.

Se Mourinho ikke svare på noe som helst i intervjuet i videovinduet over!

Chelseas sesong har til nå vært alt annet enn god, og kritikken har haglet mot José Mourinho. Nå vanker det kjeft fra en tidligere elev for den hardt pressede manageren.

Filipe Luis forlot Stamford Bridge og returnerte til Atletico Madrid  etter kun ett år i Englands hovedstad, etter å ha fått lite tillit. 

Oppnår ikke alltid ønsket effekt
Nå letter Luis på trykket. I et intervju med Yahoo deler brasilianeren sine tanker om hvordan 52-åringen behandler spillerne sine i media. Han er av den tro at Mourinhos taktikk ikke alltid oppnår ønsket effekt.

– Mourinho har en måte å snakke til pressen på, spesielt etter tap, som kan være skadelig for enkelte spillere. Noen spillere drar nytte av kritikk, men andre gjør ikke det. Noen ganger har han rett, noen ganger tar han feil. Noen ganger syns folk det han sier er absurd og noen ganger er de enig med han. Det er sånn han er og det er sånn han jobber. Jeg ser på det som normalt.

Også den karismatiske managernes tidligere elev, Didier Drogba,  har kommet med uttalelser i forhold til de regjerende seriemesterne og deres manager. Drogba, som i løpet av sine to opphold hos Chelsea vant det meste som var å vinne, forlot The Blues til fordel for kanadiske Montreal Impact etter forrige sesong.

Kan slite med å få igjennom beskjeder
I ivorianerens nye selvbiografi «Commitment» forteller den gamle superspissen om en Mourinho som kan slite med å få beskjeder igjennom etter å ha hatt suksess. Dette var noe som forekom i Mourinhos forrige periode i Chelsea.

– Ting har ofte kommet tre-års sykluser og vi hadde komme til slutten av en slik syklus. Innen den fjerde sesongen José hadde vært sjef, tror jeg vi hadde nådd et punkt hvor de var vanskeligere for å oppfatte beskjedene hans. Vi ønsket å høre, vi prøvde, men på en eller annen måte hadde vi mistet noe av det som gjorde oss spesielle.