SANG PÅ SENKVELD: Artisten Justin Bieber under opptak til Senkveld med Thomas og Harald. Opptakene fant sted i Chateu Neuf.
Foto: Scanpix.
SANG PÅ SENKVELD: Artisten Justin Bieber under opptak til Senkveld med Thomas og Harald. Opptakene fant sted i Chateu Neuf. Foto: Scanpix.

Slik blir Bieber-dokumentaren på TV 2

Det sendes en egen Senkveld-spesial fra Justin Biebers Norgesbesøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag sendes dokumentaren som ble spilt inn da Justin Bieber gjestet Oslo i oktober. Dokumentaren vil inneholde eksklusive klipp fra superstjernens Norgesbesøk.

– Etter Senkveld-opptaket skulle Justin Bieber spille en minikonsert i storsalen på Chateau Neuf som skulle vises på TV 2, men denne konserten ble som kjent avbrutt etter én låt. Men vi har mye eksklusivt stoff fra denne dagen fra et kamerateam som fulgte Bieber gjennom dagen, sier Jan-Petter Dahl, kommunikasjonssjef i TV 2.

Bieber besøkte en skole da han gjestet Norge, og elevene ved Eikeli skole i Bærum fikk en drømmedag tross i den tidlig avsluttede minikonserten.

Justin lekte blant annet «hangman» med elevene, og tok selfies med samtlige i klassen. Etter skolebesøket dro han til en skatepark, hvor han skatet i baris med de andre i parken. Disse fikk også selvfølgelig ta bilder med popstjernen, og Bieber postet et bilde av gutta på sin egen Instagramprofil.

My little brothers in Norway @pederallman @henrikbergan_ @johannestaklo @__peter_pan_pp @christianchoel05j

Et bilde publisert av Justin Bieber (@justinbieber)

– I spesialen følger vi Justin BIeber på besøkene til skolen og skateparken, i tillegg får vi se eksklusive bilder av han backstage på Chateu Neuf der han blant annet møter norske fans, forteller Dahl.

Selv om minikonserten fikk en brå og uventet avslutning, lover Dahl at det vil bli en fullverdig og fin dokumentar.

– Vi skulle gjerne vist låten som Bieber gjorde for fansen før han gikk av scenen. Dessverre har vi ikke Universal Music Norge og artistens ansvarlige gitt oss tillatelse til dette. Men vi kan likevel love at masse godt innhold til fansen i programmet som sendes fredag, sier Dahl.

Dokumentaren sendes rett etter Senkveld i morgen kl. 23.20.