NEKTER FOR VOLD MOT POLITIET:  Bassel Jradi, her i duell med Stabæks Birger Solberg Meling, vil ikke at noen av hans medspillere skal føle seg mistenkt.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
NEKTER FOR VOLD MOT POLITIET:  Bassel Jradi, her i duell med Stabæks Birger Solberg Meling, vil ikke at noen av hans medspillere skal føle seg mistenkt. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Strømsgodset-spiller nekter for vold mot politiet

Strømsgodsets Bassel Jradi står torsdag fram som spilleren som ble innbrakt av politiet natt til mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Strømsgodsets Bassel Jradi står torsdag fram som spilleren som ble innbrakt av politiet natt til mandag. Dansk-libaneseren erkjenner ikke straffskyld for vold mot politiet.

Drammens Tidende har fått en bekreftelse av Jradis advokat, Andrea Wisløff.

– Han vil minske belastningen for klubben og vil ikke at noen av hans lagkamerater skal føle seg mistenkt av mediene, sier Wisløff til avisa.

Det var natt til mandag, etter at Strømsgodset hadde feiret seriesølvet på et utested i Drammen, at midtbanespilleren ble innbrakt av politiet. Ifølge politiet skal den innbrakte ha dyttet en politimann og tatt tak i jakken på en annen.

– Vi synes det er bra at Bassel, via sin advokat, nå har valgt å stå fram for å unngå mistenkeliggjøring av andre spillere og klubb. Det er en voksen beslutning. Utover det har vi ingen flere kommentarer, sier daglig leder i Strømsgodset, Erik Espeseth. (©NTB)