MINNES AV VENNER: Venner av de tre som ble funnet drept, uttrykker sin sorg i sosiale medier. FOTO: FACEBOOK / PRIVAT
MINNES AV VENNER: Venner av de tre som ble funnet drept, uttrykker sin sorg i sosiale medier. FOTO: FACEBOOK / PRIVAT

Venner i sjokk etter trippeldrap: – Skutt mens de sov i leiligheten

Tre unge menn på 19, 23 og 24 år er funnet drept i en leilighet i København, trolig i et gjengoppgjør.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Danskene våknet opp til nyheten om trippeldrapet torsdag. Tre unge menn som skal være del av et MC-miljø, ble skutt og drept mens de sov i en leilighet på Frederiksberg i København, opplyser politiet.

I sosiale medier uttrykker venner av de tre seg om sjokket. 

– Denne verden er blitt så uhyggelig. Det er uvirkelig når noe slikt skjer med en man har kjent i ti år. Mine tanker går til de nærmeste, skriver en venn av 23-åringen, ifølge dansk TV2.

Gjengrelatert

Politiet har ikke gått ut med identiteten til de drepte, men på Facebook blir de navngitt av venner og andre. Dansk TV2 har også fått bekreftet navnene deres fra flere kilder. 

– Jeg forstår det ikke. Det er to dager siden jeg snakket med deg, og samme natt er du borte for alltid. Jeg kommer til å savne deg uansett hva som er skjedd, og hva du har gjort, skriver en annen venn av 23-åringen.

Lillebroren til 23-åringen har skrevet et minneord om sin drepte bror på Facebook. 

– Du har alltid betydd mye for meg. Du har alltid støttet meg, hjulpet meg gjennom alt og forsvarte meg når jeg trengte det. At du plutselig ikke lenger er her er en merkelig følelse. Likevel, når jeg går inn på rommet, ser klærne, sengen, jeg føler at du er der. Din sjel er der fortsatt. Aldri i min livlige fantasi hadde jeg trodd at du ville forlate meg, skriver han. 

Nettopp løslatt

Ett av drapsofrene, en 24-åring, var tidligere tilknyttet Bandidos-miljøet, skriver TV2 Danmark. I 2011 var han med i den store gruppen av Bandidos-medlemmer som overfalt personer med relasjoner til Hells Angels.

Ekstrabladet skriver at to av mennene nettopp var løslatt etter soning av en lengre fengselsstraff for våpenbesittelse og narkotikasalg. 

De tre ble drept natt til onsdag, skriver avisen.