Gjøril Songvoll trekker seg fra Norske Talenter

Se hvem som erstatter henne kun én dag før direktesendingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Operasangeren Gjøril Songvoll (46) skulle opprinnelig opptre i fredagens Norske Talenter-semifinale, men på grunn av sykdom er hun nødt til å trekke seg.

Inn som erstatter kommer den 15 år gamle sangeren Oda Berg fra Oslo. Hun fikk telefonen om at hun kunne bli med i semifinalen tidligere i dag, og det betyr at hun har drøy 24 timer på å forberede seg.

– Jeg ble veldig overrasket! Jeg satt i klasserommet og hørte på spanskpresentasjoner da de ringte, så jeg ble kjempeglad. Jeg håpet jo kanskje at noen ville trekke seg slik at jeg kunne bli med, men ga opp håpet etter hvert, sier Oda lattermildt til TV 2.

Sangen hun skal synge er en låt hun kan godt, og hun føler seg trygg på det hun skal gjøre. Men hvordan det går med nervene klarer hun ikke helt å si.

– Det går bra akkurat nå, men jeg har rukket å ta det innover meg ennå.

Tredje som trekker seg

Dette er den tredje semifinalisten som trekker seg fra Norske Talenter. Før den andre semifinalen, trakk danseren Carl Vaughns (21) seg og ble erstattet med sanggruppen Monday People. Sist uke trakk pianisten Nikita Khnykin (12) og ble erstattet med sangeren Morten Samuelsen (42).

I tillegg til Oda Berg, er fredagens talenter visesanger Eldos Gayrat, buktaler Erik Mogeno, luftakrobatene Aleks & Mira, popbandet Ørjan Vatne Trio, gitaristen Odin Landbakk, sangeren Sigrid Haanshus, hip hop- og dansegruppen Rap4mation, og magedanseren Helene Skaugen.

  • Se femte semifinale i årets Norske Talenter fredag klokken 19.30 på TV 2.