Kjetil Rekdal tror på Per Mathias Høgmo og Norge mot Ungarn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
Kjetil Rekdal tror på Per Mathias Høgmo og Norge mot Ungarn. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix

Rekdal tror på norsk seier!

Her er Kjetil Rekdals oddskupong torsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørenskog - Lillehammer (Get-ligaen) H: 1,30 U: 5,25 B: 5,65
Lørenskog ligger på andreplass med 9-2-3, mens Lillehammer ligger nest sist med 3-2-10. Lørenskog har seks seire på rad (5-1-0), men måtte ha straffer for å slå M/S borte sist. Slo Sparta 5-2 hjemme nest sist. Har 7-0-1 hjemme og kun tapt for M/S 1. oktober. Lillehammer har tre strake tap. Det ble 2-4 hjemme for Vålerenga sist og 1-2 borte for bunnlaget Kongsvinger nest sist. Har ikke vunnet borte etter ordinær tid denne sesongen (0-1-5). Lørenskog er store favoritter.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Norge - Ungarn (EM-playoff) H: 1,85 U: 3,25 B: 3,80
Norges siste mulighet til å nå EM-sluttspillet neste sesong. Den første kampen mot Ungarn går foran et fullsatt Ullevaal Stadion torsdag kveld. En sterk sluttspurt sendte Norge til kvaliken. Slo Bulgaria 1-0 borte, Kroatia 2-0 hjemme og Malta 2-0 hjemme før det ble 1-2-tap borte for Italia sist. Endte da opp med 19 poeng på ti kamper - ett poeng bak Kroatia. Har 3-1-0 på de fire siste hjemmekampene, og har unngått baklengs i tre av dem. Ungarn tapte 3-4 borte for Hellas sist, slo Færøyene 2-1 hjemme nest sist og hadde to uavgjortkamper på rad før det (1-1 borte mot Nord-Irland og 0-0 hjemme mot Romania). Tapet for Hellas var deres første bortetap på fem kvalikkamper (2-2-1) Endte opp med 16 poeng på ti kamper - fire poeng bak Romania på andreplass. Roland Juhász er suspendert.

Norge har ikke tapt for Ungarn siden kvalifiseringen til VM i 1982 (4-5-0). Da lagene møttes til treningskamp i Ungarn i 2012 vant Norge 2-0 i en kamp Håvard Nielsen og Mohammed Abdellaoue scoret målene. Ingen av dem er med nå, men Norge har flere spillere som er i scoringsform for tiden. Ungarn har ikke scoret borte mot Norge på sine siste tre kamper og Norge står med 2-1-0. Ungarn er nok mer enn nok fornøyd med ett poeng her, men vi tror Norge skal ha god sjanse til å sikre et godt utgangspunkt foran returoppgjøret i Ungarn

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Her er Rekdals torsdagskupong:
Lørenskog - Lillehammer H 1,30
Norge - Ungarn H 1,85
Totalodds: 2,40
Innleveringsfrist: Kl 18.25