Champions League-suksess for Hegerberg og Graham Hansen

Landslagsangriperne tegnet seg begge på scoringslisten.

MÅLFARLIGE: Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen markerer seg i Champions League. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Ada Hegerberg scoret to mål for Lyon, mens Caroline Graham Hansen scoret ett mål for Wolfsburg i onsdagens mesterligakamper for kvinner.

Graham Hansen ble med sin scoring matchvinner for Wolfsburg i 2-1-seieren borte mot Chelsea. Hegerberg scoret to sene mål i hver omgang for franske Lyon som vant 3-1 borte mot Atlético Madrid.

Caroline Graham Hansen startet på benken for Wolfsburg, men kom inn på stillingen 1-1 etter 65 minutter. Etter å ha vært 13 minutter på banen fant hun nettmaskene med kampens avgjørende scoring. (©NTB)