Kjetil Rekdal har hatt en tilbakebetaling på 127 prosent på tipsene sine i november. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Kjetil Rekdal har hatt en tilbakebetaling på 127 prosent på tipsene sine i november. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sjekk Rekdals ekspertkupong!

Det er en vanskelig oddsdag, men Kjetil Rekdal har likevel funnet to kamper til å ha på onsdagskupongen sin. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På grunn av landslagspausen er det ikke mye å velge mellom på dagens oddsprogram. Kjetil Rekdal har plukket ut en kamp fra England og Tsjekkia på oddskupongen. 

FK Příbram - Hradec Králové (tsjekkisk cup) H: 1,40 U: 3,75 B: 5,25
Příbram ligger på 10. plass i den tsjekkiske toppserien med 5-2-6 og 17 poeng, mens Hradec Králové ligger på 4. plass i førstedivisjon med 6-6-1 og 24 poeng. Příbram står uten tap på de fire siste. Vant 1-0 borte i helga. Har ikke vært all verdens hjemme denne sesongen hvor laget står med 2-1-3. Stortap for både Viktoria Plzeň og Sparta Praha (0-4 for begge). Hradec Králové rykket ned i fjor og gjør alt for å komme seg opp igjen nå. Spilte 1-1 borte mot laget som ligger på andreplass, men vant 5-0 før det. Har bare ett tap på de siste ni kampene (5-3-1), men tapet kom for nettopp Příbram hjemme i den første kampen mellom disse lagene for tre uker siden. Rekdal tror divisjonsforskjellen vil være avgjørende og spår en ny seier til Příbram.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Southend - Bristol Rovers H: 1,95 U: 3,20 B: 3,10
Både Southend og Bristol Rovers ligger på 12. plass med 23 poeng. Southend i League One og Rovers i League Two. Southend har fire kamper uten seier. Tapte 1-2 borte for Scunthorpe (League One) i FA-cupen i helga og spilte 2-2 hjemme mot Rochdale nest sist. Det var det første poengtapet hjemme på fire kamper (3-1-0). Rovers tapte 0-1 hjemme for knøttlille Chesham United på nivå 7 i FA-cupen sist. Slo Cambridge 2-1 borte i serien nest sist. Har fire borteseire på rad. Det er en divisjon forskjell mellom disse lagene, og selv om Southend er i dårlig form kan vi ikke riste av oss sjokktapet til Rovers sist. H.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Her er Rekdals onsdagskupong:
FK Příbram - Hradec Králové H 1,40
Southend - Bristol Rovers H 1,95
Totalodds: 2,73
Innleveringsfrist: Kl. 16.55