Den bukseløse mannen får internett til å eksplodere

Bonde kjeppjaget aktivister. Nå er han blitt en verdenssensasjon.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En spadesvingende franskmann har blitt verdensberømt etter at bildet av ham tok fullstending av i sosiale medier mandag. Det skriver The Local.

Bonden, som av ukjente årsaker var bukseløs, stormet ut på jordet for å jage bort den en gruppe demonstranter som ødela fuglefeller som brukes for å fange fredede fuglearter i området.

Gruppen, ledet av den franske fugle-aktivisten Allain Bougrain Dubourg, fikk satt fri flere fugler før lokalbefolkningen som stod bak fugleburene så rødt.

INNESTENGT: Fugle-forekjemperen Allain Bougrain Dubourg fikk satt fri flere fugler før lokalbefolkningen så rødt. FOTO: BIRDLIFE FRANCE /  LPO
INNESTENGT: Fugle-forekjemperen Allain Bougrain Dubourg fikk satt fri flere fugler før lokalbefolkningen så rødt. FOTO: BIRDLIFE FRANCE / LPO

En pressefotograf fanget det utrolige øyeblikket da trusemannen plutselig dukket opp og angrep de vettskremte demonstrantene med en god gammeldags spade.

Til slutt måtte politiet gripe inn for å roe ned situasjonen.

Bildene har senere spredd seg som ild i tørt gress under emneknaggen #slipgate (slip er fransk for underbukse), og kreative Twitter-brukere verden over har manipulert bonden inn i en rekke kjente popkulturelle settinger.

Her er noen utvalgte eksempler: