Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Keeping Up With The Kardashians-realitystjernen Khloe Kardashian (31) blir utsatt for en rekke rykter, og spesielt hennes kvinnelige former er et yndet tema for diskusjon. Mange hevder nemlig at rumpa hennes er for stor til å være ekte.

– Okay, jeg klarte det

Nå avslører Khloe Kardashian i et lengre intervju med Redbook at hun slettes ikke blir lei seg av å lese om hennes egen rumpe som ifølge tabloidene «helt klart har implantater».

EKTE ELLER IKKE? Khloe Kardashians bakende er et yndet samtaleobjekt. FOTO: VM/FAMEFLYNET PICTURES /
EKTE ELLER IKKE? Khloe Kardashians bakende er et yndet samtaleobjekt. FOTO: VM/FAMEFLYNET PICTURES /

– Med en gang tabloidene påstår at jeg har falske kroppsdeler, så tenker jeg bare: Okay, jeg klarte det. Nå har jeg virkelig trent bra, sier Khloe Kardashian.

Hun mener at det samme også gjelder storesøster Kourtney Kardashian (36).

– Kourtney sa til meg i går at hun ble så lykkelig fordi noen sa at hun hadde implantater i rumpa. Hun sa at det fikk henne til å føle seg skikkelig bra og at hun ville fortsette, sier Khloe.

Fjerner kun celulitter – resten er ekte

Khloe har tidligere fortalt at hun tar behandlinger for å fjerne celulitter på rumpa, men hun mener at resten av kroppen er helt ekte. Det siste året har realitystjernen rast ned i vekt etter at hun har trappet opp treningen.

– Da jeg startet å trene, handlet det ikke om å miste vekt. Jeg gikk igjennom en vanskelig tid og trengte å få utløp for følelsene mine, forteller hun til Redbook.

Det var i 2013 at Khloe Kardashian og ektemannen Lamar Odom bestemte seg for å skilles etter et vanskelig ekteskap. Men i oktober ble Odom funnet bevisstløs på et bordell i delstaten Nevada etter en overdose. 

FJERNER KUN CELULITTER: Khloe Kardashian (31) har tidligere vist fram at hun fjerner celulitter, men mener hun ikke har implantater i rumpa.  FOTO: PLANET PHOTOS /
FJERNER KUN CELULITTER: Khloe Kardashian (31) har tidligere vist fram at hun fjerner celulitter, men mener hun ikke har implantater i rumpa.  FOTO: PLANET PHOTOS /

Vil ikke bli sammen med Odom igjen

Tilstanden var kritisk, og Odom vil være i rehabilitering i lang tid framover. Paret bestemte seg da for å stoppe skilsmissen.

Nå forklarer Khloe at det ikke betyr at de vil bli et par igjen, men at dette bare er for å hjelpe Odom.

– Mitt største ønske er at han skal være lykkelig. Jeg er fortsatt svært glad i han, sier hun til Redbook.

Derimot forteller hun at hun er i et forhold med idretsstjernen James Harden, og at han har vært svært forståelsesfull gjennom den vanskelige tiden.

 

LIK TV 2 Underholdning PÅ FACEBOOK