Slik fant Ivar bilen – nå lover han hevn!

23-åringen fikk Playboy–sjokk da han kom hjem fra utenlandstur. 

Bilen til Ivar så IKKE slik ut før ferieturen. – Nå er det noen som ikke bør sove for godt om natta! Hevn loves...  Foto Privat
Bilen til Ivar så IKKE slik ut før ferieturen. – Nå er det noen som ikke bør sove for godt om natta! Hevn loves...  Foto Privat

Kompisene ga Ivar August Bull (23) fra Os i Hordaland fikk en velkomsthilsen han sent vil glemme.

Da han kom hjem fra en seks uker lang reise i Asia, fant han nemlig bilen sin, en Toyota Corolla fra 1995, med rosa panser og flere Playboy-logoer var klistret rundt omkring på bilen.

Fikk sjokk

– Ja, fy flate. Tror du jeg fikk sjokk eller, spør Ivar en smule opprørt, men allikevel muntert.

– Jeg har vært på seks ukers loffetur i Asia og drevet med noe av det jeg liker aller best: Nemlig dykking. Ellers tok jeg livet med ro og nøt sol og varme. Jeg har vel knapt hatt lavere skuldre noen gang, legger unggutten til.

Sjokket kom altså da han åpnet garasjen mandag morgen, og fikk øye på bilen sin.

– Ja, gjett om! Men jeg fikk fort en mistanke om hvem som står bak…

Ivar August innrømmer at han har skrytt litt av opplevelsene sine de siste ukene, på Facebook.

– Det kan nok ha falt noen litt tungt for hjertet, tror han.

Toyota Corolla: Husker du denne folkefavoritten?

"Noen" bør ikke sove for godt om natta 

Dessuten har han selv også vært ute med det han beskriver som fantestreker overfor noen kompiser. Nå tyder mye på at det altså var «payback-time».

– He, he… Ja det er nok sånn, ler Ivar.

– Jeg er altså skuls med noen i gjengen bak ugjerningen, men ikke med alle. De vet selv hvem – og de skal bare ikke sove for trygt om natten, altså, presiserer han.

Men akkurat hva hevnen skal bestå i, har han enda ikke helt klart for seg.

– Nei, pokker da gitt. Blir jo litt vanskelig å toppe dette, altså. Saken har jo fått mye medieomtale og greier. Så her må jeg virkelig bruke litt tid på å pønske ut noe lurt.

Slik så veteranbilen til Tor ut etter hærverk

Det kommer til å lukte i flere uker

– De hadde jo god tid da jeg var bortreist, og kunne jobbe uforstyrret.

Og her det ikke bare snakk om rosa panser og Playboy-merker.

– Nei da. På rattet var det montert rosa fuskepels og rundt om i bilen var det gjemt flere Wunderbaums. Inni varmeapparatet og allting. Hittil har jeg funnet sju-åtte stykker, men jeg lurer på om det kan være flere…

– Uansett må jeg nok leve med lukten de nærmeste ukene, tror Ivar

Han har eid Corollaen i ett års tid. Den har tidligere vært forsiktig brukt av en eldre herre fra Askøy. Den har gått 100.000 nå, og har hatt service på merkeverksted flere ganger i året før han over tok den, så den er i god stand.

– Men noen entusiast-bil er det ikke altså. Som man ser av denne bilen så er jeg ikke så veldig bilinteressert. Jeg har mer sansen for motorsykler og skal jeg leke meg litt, så har jeg en Kawasaki ER650F, forteller den kommende brannmannen.

Slik fant fotball-treneren bilen sin

Prøver å unngå rygging

Men det er én ting til som plager han:

– Ja, når jeg liksom trodde jeg hadde fått ryddet opp, fått bort klistremerker, fuskepels og Wunderbaum – så fikk jeg nesten et nytt sjokk.

– Gjengen har nemlig også montert en helvetes ryggealarm på bilen. Det låter noe helt hinsides og jeg har ikke hatt tid til å finne ut hvor denne sitter og fått fjernet denne ennå.

– Så nå unngår jeg helst, så sant det er mulig, å rygge, avslutter Ivar lattermildt.

Dette er verdens mest solgte bilmodell