Fotballryktene: – Disse spillerne vil van Gaal hente til United

Mens José Mourinho vil prøve seg på Javier Hernandez i januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Åtte lag i Premier League har scoret flere mål enn Chelsea. Diego Costa, som scoret tjue mål forrige sesong, står bare med to nettkjenninger denne sesongen. 

Nå vil London-klubben styrke seg offensivt. Napolis stjernespiss Gonzalo Higuain er høyt på ønskelisten, men en overgang vil trolig ikke skje før i sommervinduet, skriver Daily Mirror.

En annen kar som er Chelsea-aktuell er Javier Hernandez. Den lille erten forlot Manchester United i sommer og spiller for tiden i Bayer Leverkusen. Mens Higuain først er aktuell til sommeren, kan «Chicharito» være på plass i januar.

Patrick Vieira bygger CV for å bli Premier League-manager. I går ble det klart at han blir Mix Diskeruds nye trener i New York City. Skulle en mulighet åpne seg på balløya vil Vieira trolig gripe muligheten med begge hender. Kanskje han tar over etter Manuel Pellegrini på sikt?

Manchester United spiller kanskje dørgende kjedelig fotball, men på overgangsmarkedet er det alt annet enn kjedelig å følge Old Trafford-klubben. Nå er det Newcastle-spiss Ayoze Perez (22) som er i klubbens søkelys. Manchester United kan komme til å legge inn bud på Perez allerede i januar, skriver Telegraph. 

Louis van Gaal er også interessert i en kantspiller. Daily Mail skriver at Lazios Felipe Anderson (22), Southamptons Sadio Mane (23), Leicesters Riyad Mahrez og Ajaxs Anwar El Ghazi (20) er potensielle transfermål.

Kommer Cristiano Ronaldo tilbake til Manchester? Han utelukket i hvert fall ikke en retur til Premier League da han snakket med media på premieren av filmen «Ronaldo». Superagent Jorge Mendes er mer skeptisk. Han innrømmer at Ronaldo «elsker Manchester United», men at portugiseren trolig blir i Real Madrid ut karrieren.

Om Ayoze Perez skulle forsvinne fra Newcastle har klubben den perfekte erstatteren klar. Ifølge Daily Mirror er Andy Carroll aktuell for gamleklubben. 

En manager i trøbbel er Swansea-manager Garry Monk. Monk har vært i krisesamtaler med styreformann Huw Jenkins. Der fikk Monk beskjed om at han får mer tid i managerstolen.