GRUNN TIL Å JUBLE: Jan Gunnar Solli kan nå vente seg å få utbetalt pengene Jacob Laursen skylder ham.  FOTO: JIM MCISAAC / Scanpix
GRUNN TIL Å JUBLE: Jan Gunnar Solli kan nå vente seg å få utbetalt pengene Jacob Laursen skylder ham.  FOTO: JIM MCISAAC / Scanpix

Nå har Laursen endelig tatt kontakt med Solli

Sollis advokat bekrefter at partene er i dialog. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag skrev TV 2 at den tidligere Premier League-spilleren Jacob Laursen hadde svindlet Jan Gunnar Solli for om lag 1,5 millioner kroner.

I et åpent brev publisert på lørdag uttrykte Laursen et ønske om å gjøre opp for seg. Mandag kan Jan Gunnar Sollis advokat bekrefte at dansken nå også har tatt kontakt med dem.

– Jeg fikk en epost av Laursen i går ettermiddag hvor han forteller at han ønsker å gjøre opp for seg, sier NISO-advokat Eirik Monsen til TV 2.

Vil finne snarlig løsning

Uenighetene går helt tilbake til januar 2011, da Jacob Laursen mottok sign-on-fee på vegne av Jan Gunnar Solli i forbindelse med nordmannens overgang til New York Red Bulls. Siden den gang har Solli imidlertid aldri sett noe til pengene - til tross for at han fikk medhold i retten.

– Nå jobbes det med å finne en snarlig løsning på tilbakebetaling av pengene han er dømt til å betale. Vi vil trolig sette opp en nedbetalingsplan, men det er viktig at han tidlig betaler et større beløp for å vise at han ønsker å betale tilbake hele summen han skylder Solli, sier advokat Monsen.

I sitt åpne brev tilbakeviste Laursen flere av de norske anklagene, deriblant påstanden om at han hadde gjort seg selv utilgjengelig og i praksis «forsvunnet fra jordens overflate». Monsen ønsker likevel ikke å gå inn i en ordkrig med dansken.

– Det er ingen poeng i å kommentere de påstandene nå. Vi har fortalt vår versjon av denne saken som vi mener er riktig. Det viktigste er nå at han endelig gir lyd fra seg og gir uttrykk for at han ønsker å betale tilbake pengene.