Adam Larsen Kwarasey holdt nullen i møtet med Vancouver Whitecaps.  FOTO: ANNE-MARIE SORVIN / Scanpix
Adam Larsen Kwarasey holdt nullen i møtet med Vancouver Whitecaps.  FOTO: ANNE-MARIE SORVIN / Scanpix

Kwarasey til MLS-semifinale

Slo ut Pa Modou Kah og Vancouver Whitecaps.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vancouver (NTB): Adam Larsen Kwaraseys Portland Timbers gikk seirende ut av den «norske» duellen mot Pa Modou Kahs Vancouver Whitecaps. Timbers er videre til semifinale i MLS-sluttspillet med 2-0 søndag.

Den tidligere Strømsgodset-målvakten holdt nullen i Portlands imponerende triumf i Canada. Etter 0-0 hjemme var det duket for en spennende bortekamp. Pa Modou Kah har vært et fast innslag for Vancouver, men var ikke å se i Whitecaps kamptropp denne gang.

Etter en halvtimes spill vartet Fanendo Adi opp med en fantastisk scoring. Diego Valeri kom seg til dødlinjen inne i 16-meteren, så opp og slo en pasning 45 grader ut til Adi. Spissen banket ballen i nettaket fra sju meter.

Resten av oppgjøret ble hovedsakelig en forsvarskamp for gjestene, men Kwarasey og resten av Timbers-forsvaret hadde stort sett full kontroll på det som kom mot egen boks.

Fire minutter på overtid i annen omgang satte Diego Chara spikeren i kista med sin 2-0-scoring. Portland Timbers sikret seg en plass i semifinalen i MLS-sluttspillet.

Der blir motstanderen FC Dallas som møtte Seattle Sounders søndag. Oppgjøret gikk helt til straffer før det ble avgjort etter 3-3 sammenlagt. Da Seattles Andreas Ivanschitz og Chad Barrett bommet på sine forsøk, avgjorde Walker Zimmermann på Dallas' fjerde straffe. (©NTB)