Garde stoppet Villas tapsrekke

Bunnlaget Aston Villa holdt serielederne til uavgjort i Rémi Gardes første kamp som Villa-manager. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Aston  Villa - Manchester City 0-0

Manchester City hadde noen enorme sjanser på slutten, men Aston Villa red av stormen og klarte uavgjort i Rémi Gardes første kamp som ny Villa-manager.

Se sammendrag i videovinduet øverst i saken.

Dermed fikk hjemmelaget en etterlengtet opptur etter å ha tapt sju kamper på rad. Villa har nå fem poeng og ligger fortsatt helt sist på tabellen. City på sin side, troner øverst på tabellen med 26 poeng. Arsenal kan imidlertid gå forbi med seier mot Tottenham senere søndag.  

Sjansefattig før pause
Aston Villa og den nye manageren Remi Garde gikk til garderoben i pausen til stående applaus fra hjemmefansen, den sjansefattige omgangen til tross. Hjemmelaget hang godt med og var aktive fremover. City virket slitne og blodfattige. Nærmest scoring var Kolarov på et skudd etter 17 minutter. Villa-keeper Brad Guzan hadde tilsynelatende kontroll, men klarte plutselig å fomle ballen i stolpen og til corner.  

Sterling-heading midt i Guzan-planeten
City våknet til live utover i andreomgangen. Etter  54 minutter la innbytter Jesus Navas et godt innlegg til Raheem Sterling, som helt alene foran mål satte ballen rett i pannen på keeper Guzan.  

City fortsatte å presse, men Villa-forsvaret lå kompakt og jobbet godt. 

Bortelaget hadde et par digre muligheter til å score på overtid. Blant annet knallet Fernando en corner i tverrliggeren. Men oppgjøret endte 0-0, noe Villa nok må se seg mest fornøyd med.