Fotballryktene: – Brendan Rodgers kan ta over Chelsea etter Mourinho

Og Liverpool vil hente tidligere Milan-stjerne i januar.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med sju tap (!) på tolv kamper har det for alvor begynt å brenne under beina på José Mourinho. «The special one» er plutselig blitt spesielt god til å tape fotballkamper, noe Chelsea-eier Roman Abramovitsj slett ikke er vant med.

Heldigvis for Chelsea er det fortsatt noen poeng ned til bunnkollegene Aston Villa, Sunderland, Bournemouth og Newcastle. Med Championship-spøkelset hengende over seg må de mørkeblå fra London gjøre grep - og det må skje raskt.

Ifølge Sunday Express har Chelsea en liste på tre managere som kan ta over på kort sikt. De tidligere Chelsea-managerne Roberto Di Matteo og Guus Hiddink er to av kandidatene. Den tredje kandidaten er Brendan Rodgers.

På lengre sikt er Diego Simeone en mann Abramovitsj kunne tenkt seg. Sunday People skriver at Simeone trolig forlater Atletico Madrid i sommer, og da vil Chelsea gjerne sikre seg argentineren.

Liverpool ønsker å styrke laget i januar. Ifølge Tutto Mercato Web, gjengitt i London Evening Standard, skal Merseyside-klubben være enig med den tidligere Milan-spissen Alexandre Pato om en overgang. Pato tjener for øyeblikket til livets opphold i Corinthians. Disse rapportene ble søndag tilbakevist av Corinthians president og via kilder til ESPN.

Også sentralt i banen vil Klopp forsterke. Tyskeren planlegger å hente Empolis midtbanespiller Riccardo Saponara til Beatles-byen, skriver Tuttosport. Det blir i så fall ingen billig handel. Saponara er verdsatt til 180 millioner kroner.

Kommer Cristiano Ronaldo noensinne tilbake til Premier League? Det ser ut til at neste stoppested for portugiseren blir i Frankrike. Ifølge Le Parisien skal Ronaldo ha fortalt Laurent Blanc at han ville elske å spille for ham. Kanskje var det det han hvisket i øret til Blanc på Santiago Bernabeu? 

Tottenhams Andros Townsend slo gjennom med et brak i 2013/14-sesongen. Han ble tatt ut på det engelske landslaget og ble kåret til kampens spiller i seieren mot Montenegro i oktober 2013. Siden den gang har han vært inn og ut av Tottenham-laget. Denne sesongen har Townsend virkelig havnet ute i kulden. Tre ganger har han kommet inn som innbytter, og nå vil han vekk fra Spurs i januar. Leicester, Swansea, Aston Villa og West Bromwich er blant klubbene som gjerne vil ha Townsend, skriver Sunday Mirror.

En av Chelseas på lyspunkt denne sesongen har vært Willian. Nå vil klubben tilby brasilianeren en ny og forbedret avtale, skriver The Sun.

Leeds har fått en opptur den siste tiden. Tre poeng mot Cardiff og Huddersfield har løftet klubben vekk fra nedrykksstriden, men problemene på eiersiden fortsetter å skape trøbbel for klubben. Nå vurderer den tidligere styreformannen i Southampton, Nicola Cortese, å ta over klubben, skriver The Times.

Inter hentet Nemanja Vidic sommeren 2014. Nå kan en ny Permier League-stjerne på hell være på vei til Italia. Roberto Mancini vil prøve å lokke Branislav Ivanovic til motebyen når serberens kontrakt med Chelsea løper ut i sommer.