SKADET: Her får trolig Thea Mørk skulderen ut av ledd. SKJERMDUMP: Viasat 4
SKADET: Her får trolig Thea Mørk skulderen ut av ledd. SKJERMDUMP: Viasat 4

Her går det galt: Landslagsaktuelle Thea Mørk til sykehus i ambulanse 

Thea Mørk fikk trolig skulderen ut av ledd i denne duellen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Larvik-Krim 32-28

Larvik tok sin 100.  seier i Champions League da Krim Mercator ble sendt hjem med 32-28 i bagasjen.

Men det var likevel nok av malurt i begeret for hjemmelaget.

Landslagsaktuelle Thea Mørk ble sendt til Tønsberg sykehus i ambulanse etter at hun trolig fikk skulderen ut av ledd underveis i kampen.

– Det er rett og slett bare trist, sier Larvik-trener Tor Oddvar Moen til Viasat 4. 

– Hun har hatt sitt å stri med de siste sesongene, og har vært i kjempeslag nå. Vi får håpe at det er noe vi kan få orden på så raskt som mulig, uten at jeg vet hva fort vil være i denne sammenhengen.

Mørk har hatt en meget god sesong for Larvik, og ifølge TV 2s ekspert burde lillesøster slå følge med storesøster Nora til håndball-VM. 

– Normalt tar Thorir alltid ut en fersking, uten at denne spilleren nødvendigvis blir noe joker i kortstokken ved første korsvei. Jeg hadde funnet plass til Thea Mørk, skrev Gustadi sin #2sitert-blogg.

Uttaket til håndball-VM i desember skjer på tirsdag. 

Tvillingsøster Nora Mørk stod over kampen med skade. For bare noen uker siden var det hun som ble båret av banen av tvillingsøster Thea. Denne gangen slo hun følge med søsteren til sykehuset.

Anja Hammerseng-Edin måtte også forlate banen med strekk for Larvik.

Bedre gikk det for Amanda Kurtovic som ble toppscorer med ti mål, til tross for at hun ble markert av en Krim-spiller gjennom hele kampen.

– Jeg følte meg ikke så veldig involvert i spillet, men jeg er glad for at jeg setter sjansene jeg får og straffene mine, som skal være mål, sier Kurtovic til Viasat 4.