Fotballryktene: – Liverpool vil hente Inter-spiss i januar

Og Arsene Wenger irriterer seg over at Harry Kane forlot klubben som 8-åring.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Endelig er helgen her. Og hva er ikke bedre enn å starte dagen med ferske fotballrykter?

Arsenal henger med i toppen av Premier League. London-klubben ligger likt med Manchester City etter elleve runder. Avstanden ned til erkerival Tottenham, som ligger på 5. plass, er fem poeng. Den avstanden kunne vært større om Harry Kane hadde spilt for «The Gunners». Kane ble vraket av Arsenal da han var åtte år gammel. Etter noen år i Ridgeway Rovers og Watford ble Kane plukket opp av Tottenham i 2004. Nå innrømmer Arsene Wenger at han ble irritert da han fikk vite at klubben lot Kane gå. 

– Jeg leste det i avisen. Av og til får man god informasjon der. Jeg synes det var litt morsomt, men man blir også litt irritert, sier Wenger til The Independent.

Liverpool og Arsenal er på jakt etter offensive forsterkninger. Real Madrids Jese (22) er en av spillerne de to toppklubbene snuser på. Nå kan Napoli bli en tøff konkurrent. Så gjenstår det å se om Rafael Benitez lar Jese gå til en av klubbene han har vært manager for, eller om det blir London-tur for den talentfulle 22-åringen. 

Liverpool har flere jern i ilden. En spiller som Jürgen Klopp gjerne vil ha til Anfield er Inter-spissen Mauro Icardi (22). Icardi skal selv være lysten på en overgang til Merseyside-klubben. Det kan skje allerede i januar, skriver Fichajes.net.

Daily Mirror skriver at overraskelseslaget Leicester planlegger å legge inn et bud på den polske landslagsspilleren Karol Linetty (20). Linetty er også ønsket av Manchester City. 

Chelsea er forberedt på å la midtbanetalentet Charly Musonda (19) forlate klubben på lån i januar. Det skriver The Times.

Kan Arsenal henge med i tittelkampen helt til mai? Jamie Carragher tror dette året kan være Arsenals største sjanse til å vinne ligaen på mange år. Han tror også det vil bli lenge til Arsenal får en like stor mulighet til å gå til topps.

Newcastle møter Bournemouth i den tidlige kampen i Premier League lørdag. Magpies-manager Steve McClaren er full av beundring for det Eddie Howe har fått til i Bournemouth. McClaren tror Howe har potensial til å bli landslagstrener for England i fremtiden.

En som kanskje er et litt lenger stykke unna å bli landslagstrener er Teddy Sheringham. Han er manager for Stevenage nå. Klubben ligger på 20. plass i League Two. Sheringham innrømmer at han ville fått sparken om det samme hadde skjedd i Premier League.

Er Walsall-forsvareren Rico Henry den nye Ashley Cole? Det mener Manchester City, Arsenal, Tottenham og Liverpool, som alle følger 18-åringens utvikling tett.