EN GLAD GUTT: Jürgen Klopp smiler bredt på Liverpool-benken. Og han kan bli enda gladere om han får flere han kan snakke tysk med i klubben. (AP Photo/Nikolai Alexandrov)
EN GLAD GUTT: Jürgen Klopp smiler bredt på Liverpool-benken. Og han kan bli enda gladere om han får flere han kan snakke tysk med i klubben. (AP Photo/Nikolai Alexandrov)

Fotballryktene:
– Klopp vil hente tysk målmaskin til Liverpool

Og Cristiano Ronaldo vil til Manchester United. Eller har han ombestemt seg?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er fredag og helgen banker knallhardt på døren.

Men en må komme seg gjennom fredagen før fotballen ruller for alvor.

Og da har vi den beste medisinen  vi kan oppdrive; en solid dose med overgangsrykter vil gjøre ventetiden kortere.

Alt er rosenrødt på Anfield for tiden. Jürgen Klopp har fått supporterne til å drømme om europaherredømme før sesongslutt. Og nå kan han komme til å hente en landsmann for å hjelpe seg med å innfri disse drømmene. For Liverpool Echo skriver at Bayer Leverkusens Stefan Kießling kan bli tilgjengelig allerede fra nyttår. 31-åringen er ikke fornøyd med å sitte på benken på BayArena. Etter at Javier Hernandez kom til klubben så er Kießling ikke lenger noe førstevalg. Dermed ser det vanskelig ut for veteranen å komme seg inn på topp ti på tidenes toppscorerliste i Bundesliga.

Men Klopp er ikke kommet til England for kortsiktig suksess. Han tenker også på det lange løp. Derfor har han lagt sine øyne på FC Nordsjællands 18 år gamle angriper Emre Mor, skriver Daily Mail.  Men det er ikke bare Klopp som har lagt merke til ham. Louis van Gaal har også sendt speidere for å kikke på Mor. Da er det bare å stålsette seg for titler som «Ingen kjære Mor» når/om gutten får sin debut i Premier League.

Klopp er ikke overbevist om at Simon Mignolet er mannen som kan vokte målet for en klubb i europatoppen. Han er derfor på jakt etter en ny førstekeeper, og ifølge Don Balon er Victor Valdes den han vil ha. Spørsmålet er om Manchester United er villig til å selge fjerdekeeperen sin til en direkte rival i kampen om fjerdeplassen i Premier League denne sesongen.

Det begynner kanskje å bli litt kjedelig med Cristiano Ronaldo-rykter. Men i dag kjører vi to. For Guillem Balague sier til Sky Sports at den portugisiske superstjernen fortalte allerede sommeren 2014 til en lagkamerat at han vil returnere til Manchester United i 2016. Den spanske fotballeksperten sier at Ronaldo drømmer om å ta på seg den røde trøyen igjen. Og han vet at United er villig til å betale ham veldig godt, selv om han begynner å bli en gammel mann.

Men det er en annen klubb som også er villig til å betale dyrt for for en kar i 30-årene. Og nå har Le Parisien funnet ut hva Cristiano Ronaldo hvisket i øret på Laurent Blanc etter oppgjøret mellom Real Madrid og Paris Saint-Germain. «Laget ditt spiller veldig bra. Jeg vil elske å jobbe med dere», skal han ha sagt til PSG-treneren. Dermed ser det ut til at han har endret mening om hvor han drømmer om å spille.

Da er det kanskje ikke så rart at de røde djevlene ser seg om etter forsterkninger andre steder. Det er blitt observert personer med tilknytning til Manchester United i gatene rundt treningsfeltet til Valencia i det siste. Og nå kan Daily Mail fortelle at Louis van Gaal ikke bare vil ha en, men tre spillere fra Los Che i januar. Shkodran Mustafi og Jose Luis Gaya skal forsterke de bakre rekker, mens Andre Gomes er en potensiell forsterkning på midtbanen.

Arsenal og Manchester United skal være på jakt etter mannen som i Portugal kalles «den nye Ronaldo». Men The Telegraph skriver at ingen av klubbene skal være villig til å betale de nærmere 480 millioner kronene som Benfica skal ha for Goncalo Guedes

Juventus-ledelsen har kommet frem til at Daniele Rugani ikke har noen fremtid i klubben, og nå vurderer de om de skal selge 21-åringen i januar slik at verdien hans ikke skal bli altfor lav av å sitte på benken. Og da er Arsenal den store favoritten til å sikre seg midtstopperen, men både Fiorentina og Napoli vil ha et ord med i laget, skriver Calciomercato.

«White Hart Lane ain't big enough for the both of Andros Townsend and Nathan Gardiner». Og nå tyder det på at Tottenham har bestemt seg for at den fysiske treneren er viktigere for dem enn landslagsvingen. For ifølge Daily Mirror er Townsend nå vraket fra stallen og kan bli lagt ut for salg i januar. Newcastle-manager Steve McClaren er veldig interessert i å hente 24-åringen nordover for å redde The Magpies fra nedrykk.

Everton vet at de neppe klarer å holde på Romelu Lukaku for alltid. Den belgiske spissen drømmer nok om å kunne vinne titler og å spille i Champions League. Da nytter det ikke å spille for en koseklubb, hvor sjuendeplasser feires som ligagull. Nå har The Toffees satt en prislapp i pannen på 22-åringen. 590 millioner kroner koster det dersom noen vil hente Lukaku. Både Paris Saint-Germain og Juventus har vist interesse.

Og vi avslutter med det som kan bli en gladnyhet. For ifølge GetWestLondon vurderer Queens Park Rangers å børste støv av sitatmaskinen Ian Holloway. 52-åringen kan få sin andre periode som manager på Loftus Road etter at klubben sparket Chris Ramsey torsdag.