Selnæs om Mathisen-kritikk: – Bare fjas

Ole Kristian Selnæs avfeier Jesper Mathisens kritikk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter Rosenborgs 0-2-tap for Lazio torsdag kveld, gikk TV 2s fotballekspert Jesper Mathisen hardt ut og kritiserte trønderne.

– Jeg lurer på om andre idrettsutøvere hadde forberedt seg til en så viktig kamp på en slik måte, sa Mathisen.

Rosenborg feiret seriegull i Tippeligaen søndag, men i Europaligaen mot Lazio var det rett ned på jorden igjen. Mathisen stilte seg kritisk til trøndernes kampoppladning, og hintet til at gullfesten på søndag kanskje ble litt i hardeste laget.

Se video fra Rosenborgs gullfest i videovinduet øverst

Det kjenner ikke Rosenborgs Ole Kristian Selnæs seg igjen i.

– Det har han ikke peiling på, så det bryr jeg meg ikke noe om, sier Selnæs til TV 2.

– Er det toppidrettskultur å feste fire dager før kamp?

– Det spørsmålet blir rett og slett for dumt. Vi vinner seriegull, noe hele stallen har jobbet for hele livet, og i tillegg var ikke feiringen så voldsom. Feiringen var verre helgen før. Vi var fullt restituert på mandag og har trent bra hele uken, så det der er bare fjas, sier Selnæs.

Pål André Helland tror heller ikke gullfeiringen har hatt noe å si for torsdagens resultat.

– Det var ikke mange som var ravfull, så det har ikke noe å si. De sier jo at opp til tre øl er bra for restitusjonen, sier Helland til TV 2.

– Det er jo sånn at når man blir seriemester må man få lov til å gå ut og feire med fansen. Det tror jeg bare gir oss energi, sier han.

– Det ble ikke så sent. Istedenfor å være hjemme til tolv-ett så var vi hjemme rundt halv tre. Jeg tror ingen var i bakrus i dag. Vi har hatt to gode treninger, så jeg tror ikke det har hatt noe å si, sier Helland.