HÅPEFULL: Ifølge Guillem Balague planlegger Cristiano Ronaldo å returnere til Manchester United foran neste sesong. FOTO: NICK POTTS /
HÅPEFULL: Ifølge Guillem Balague planlegger Cristiano Ronaldo å returnere til Manchester United foran neste sesong. FOTO: NICK POTTS /

– Cristiano Ronaldo drømmer om Manchester United-retur

Oppsiktsvekkende avsløringer i ny biografi.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har lenge pågått rykter og spekulasjoner om hvorvidt Cristiano Ronaldo har intensjoner om en dag å vende tilbake til Manchester United, klubben han forlot til fordel for Real Madrid i 2009.

I en ny biografi utgitt av den svært anerkjente journalisten Guillem Balague, kan mannen som tidligere har stått bak biografier om blant andre Lionel Messi og Pep Guardiola, fortelle at Cristiano Ronaldo ikke har gitt opp drømmen om en retur til England og Manchester United.

Balague forteller ifølge Manchester Evening News at Manchester United var svært nær å signere ham i 2013, men avtalen falt gjennom da sir Alex Ferguson valgte å gi seg i klubben.

I sommer gjorde Manchester-klubben nok et nytt mislykket forsøk på å hente 30-åringen tilbake, men Balague hevder i biografien at Ronaldo ser for seg å signere for De Røde Djevlene foran neste sesong.

– Cristiano Ronaldo drømmer fremdeles om å returnere til Manchester United, skriver han i boka med det passende navnet Cristiano Ronaldo: The Biography. 

– Sommeren 2014 fortalte han en lagkamerat som var på vei bort, at han så for seg spill i Manchester United om to års tid, skriver han.

Cristiano Ronaldo scoret 118 mål på 292 kamper for Manchester United og var med å vinne tre Premier League-titler.