SAVNET: John Arve Breivik har vært savnet i mange måneder.  FOTO: POLITIET
SAVNET: John Arve Breivik har vært savnet i mange måneder. FOTO: POLITIET

Nytt vitne har meldt seg i mystisk forsvinningssak

Et vitne har sagt at John Arne Breivik (54) besøkte en pub i Nordhordland 4. april. Politiet vil snakke med alle som var der.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

54 år gamle John Arve Breivik ble meldt savnet 26. juni. Tidligere har det blitt meldt at den siste sikre observasjonen av han var i Bergen sentrum 17. mars. Nå forteller politiet at et vitne mener å ha sett 54-åringen på en pub påskeaften. 

Personen har fortalt politiet at Breivik da oppholdt seg utenfor puben på Masfjordnes i Nordhordland. Politiet ønsker å snakke med alle som var på eller utenfor denne puben mellom midnatt og kl 03 natt til 4. april. 

Politiet er også interessert i opplysninger om en hvit, 21 fots båt av merke Fjord 650SE (se bilde under) og eventuelle observasjoner av båten mellom Bergen og Masfjorden.

Breivik er 54 år gammel, 196cm høy og har kraftig kroppsbygning.

Tips kan rettes til politiet på telefon 02800.

Politiet ønsker å snakke med folk som har observert en båt som ligner denne i området i det aktuelle tidsrommet.  FOTO: POLITIET /
Politiet ønsker å snakke med folk som har observert en båt som ligner denne i området i det aktuelle tidsrommet. FOTO: POLITIET /