Burlesk-Carina lover dristig show:
– Forrige gang var ingenting!

Men Norske Talenter-semifinalisten kjenner på presset: – Jeg har vært nervøs i flere uker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Carina Elisabeth Carlsen (29) fra Lillestrøm danser burleskdans under artistnavnet Fifi von Tassel. Hun skapte stor ståhei på sin Norske Talenter-audition da hun endte opp nesten splitter naken på scenen.

Se Carinas audition øverst i artikkelen.

– Man blir hardhudet

Carina har fått mange rosende tilbakemeldinger etter at auditionen ble vist på TV, samt noen ikke fullt så hyggelige.

– Det har blitt mest positive reaksjoner. Folk skjønte poenget med mitt budskap om kroppspress. Jeg har fått meldinger fra foreldre som synes barna hadde godt av å se på det. Men så har du andre som sier «feite kjerring, kle på deg!». 

Å få negative tilbakemeldinger har Carina blitt vant med, og hun lar det ikke kue henne.

– Det er ikke noe nytt å få sinte tilbakemeldinger, jeg har tross alt holdt på med dette noen år. Hvis jeg ikke hadde taklet negative tilbakemeldinger, da hadde jeg ikke kunnet holde på med dette. Man blir hardhudet. Jeg vet hva jeg er god for. Jeg var i Irland i september og vant en burleskkonkurranse der, sier hun stolt før hun legger til:

– Men om det er godt nok til at folket vil ha meg videre til Norske Talenter-finalen, vet jeg ikke.

Har vært nervøs i ukesvis

I kveld står hun på scenen med åtte andre talenter som kjemper om finaleplass. Hun legger ikke skjul på at det har vært noen nervepirrende venteuker fra dommerutvelgelsen til de direktesendte semifinalene.

– Jeg har vært nervøs i flere uker! Jeg har knapt turt å se noen av semifinalene som er sendt så langt. Jeg har begynt å se på noen, men så har jeg måtte slå av. Man blir så nervøs på andres vegne og man vil at alle skal gå videre. Jeg har sett slutten på noen sendinger, og det er ekkelt å se når lyset på scenen slukkes over deltakere som ikke går videre – og den følelsen vil jeg kanskje kjenne i kveld.

Lover enda dristigere show

Carina lover å gi bånn gass i kveldens semifinale.

– Det blir veldig gøy. Jeg håper folk ler, hvis ikke har jeg gjort noe feil.

– Blir det like dristig som forrige gang?

– Det blir enda mer dristig. Sist gang var ingenting!

Carina håper at showet vil gå etter planen, for det er nemlig én ting hun frykter.

– Jeg har dusker over puppene som skal snurre, og hvis dusken detter av – eller enda verre, at begge faller av – blir det kleint. Min oppgave er å overbevise dommeren Suleman Malik om at dette er gøy, og det er ikke sikkert han synes det er noe gøy hvis duskene faller av. I så fall får jeg krysse fingrene for sympatistemmer, sier hun og ler.

Danser med budskap

Carina har et budskap i sin dans, og derfor er det ekstra viktig for henne å gå til finalen.

– Det er en klisjé å si det, men det er dritviktig! Jeg har allerede lagt planer om neste opptreden der jeg ønsker å vise det forbildet jeg selv hadde trengt da jeg var 16 år gammel. For all del, jeg har studielån å nedbetale, så en pengepremie hadde kommet godt med, men å overbevise haters og fans om at kropp er gøy, er enda viktigere. Det er ikke så farlig hvordan man ser ut, så lenge man har det bra med seg selv. Hvis jeg og rumpa mi kan få flere til å innse det, er det topp, sier den sprudlende semifinalisten.

De øvrige deltakerne i kveldens Norske Talenter-semifinale er rapperen Marius Hantho, sangeren Jone Bjerga, pil og bue-skytter Fredrik Sandem Jensen, danseren Benjamin Larsen, koret Slogmåkane, kjemientusiast Hedda Johannesen, sangeren Morten Samuelsen, og danseduoen Fusion Crew.

  • Norske Talenter sendes fredag klokken 19.30 på TV 2.