ARRESTERT: Real Madrid-stjerne Karim Benzema (i hvit genser) ble onsdag arrestert mistenkt for utpressing av Mathieu Valbuena. AFP PHOTO / MATTHIEU ALEXANDRE
ARRESTERT: Real Madrid-stjerne Karim Benzema (i hvit genser) ble onsdag arrestert mistenkt for utpressing av Mathieu Valbuena. AFP PHOTO / MATTHIEU ALEXANDRE

Benzema arrestert for utpressing

Real Madrid-stjernen Karim Benzema er arrestert for utpressing av Mathieu Valbuena, melder nyhetsbyrået AFP.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge byråets kilder i påtalemyndigheten ankom franskmannen politistasjonen i Versailles onsdag morgen. Han ble deretter satt i varetekt.

Ifølge nyhetsbyrået AP vil Real Madrid-stjernen bli sittende i varetekt over natten.

Forrige måned ble tre menn pågrepet for utpressing mot Mathieu Valbuena. De skal ha truet med å publisere en sexvideo som Valbuena skal ha spilt inn med sin kone.

Tidligere Liverpool-spiller Djibril Cissé ble også pågrepet, men raskt løslatt 13. oktober. Han var ikke mistenkt for å ha vært involvert, men skal ha kjent til saken.

– Dette er noe som kunne skadet oss begge. Med det handlet ikke om noen utpressing, jeg vernet ham bare, sa Cissé ifølge Expressen etter løslatelsen.

Dette er ikke første gang Benzema er i politiets søkelys. I 2014 ble Benzema og landsmann Frank Ribéry frikjent i en sexsak. Begge var tiltalt for å ha hatt sex med en mindreårig prostituert. Zahia Dehar, som var 17 år på det tidspunktet, forklarte i retten at hun løy om alderen sin.

Real Madrid tok seg tirsdag videre til sluttspillet i Mesterligaen etter 1-0-seieren over PSG hjemme i den spanske hovedstaden. Benzema spilte ikke oppgjøret grunnet en skade.

(©NTB/TV 2)