HEMMELIGHETER: Cristiano Ronaldo passet på at bare Laurent Blanc hørte hva han hadde å si til PSG-treneren. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
HEMMELIGHETER: Cristiano Ronaldo passet på at bare Laurent Blanc hørte hva han hadde å si til PSG-treneren. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)

Fotballryktene:
– Ronaldo flørter med Paris Saint-Germain

Og Chelsea skal ha funnet erstatteren for Jose Mourinho.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er lille-lørdag og helgen nærmer seg med stormskritt.

Da kommer også overgangsryktene tettere og tettere.

For nå er det ikke lenge til overgangsvinduet åpner og det på nytt er fri flyt av arbeidskraft i Europa.

Det var voldsomt så hjertelig Cristiano Ronaldo og Paris Saint-Germain-trener Laurent Blanc var etter tirsdagens Champions League-oppgjør mellom Real Madrid og PSG. Det var klemmer og hvisking i øret. Smilene satt løst og kanskje pratet de om hvor kjekt det vil bli å jobbe sammen neste sesong. For PSG-president Nasser El-Khelaifi bidro ikke til å dempe spekulasjonene med sine uttalelser. – Alle forhandlinger vil være hemmelig, men det er ingenting nå, sa han ifølge Daily Mirror. Og en angrepsrekke med Ronaldo og Angel di Maria på kantene og Zlatan Ibrahimovic på topp er jo ikke helt ueffen.

En annen som kan være aktuell for det franske superlaget neste sesong er Paul Pogba. Penger er ikke noe problem for sjeikene fra Qatar. Det handler bare om spilleren vil eller ikke. Og sjansene for at det blir PSG for Juventus-spilleren økte betraktelig etter at agenten hans Mino Raiola gikk ut og sa til RAI at det er uaktuelt å gå til Barcelona til sommeren, skriver Daily Mirror.

Er det et sted spenningen er stor for tiden, så er det på Stamford Bridge. Har egentlig Jose Mourinho fått sparken? Får han foten der ryggen bytter navn etter lørdagens kamp mot Stoke? Eller får han fortsette som ubestridt leder og diktator? Nå kan ting tyde på det siste. For ifølge Daily Mail har Chelsea sagt kontant nei til Monaco som ville kjøpe portugiseren fri fra kontrakten med de kongeblå. Monaco ville betale 460 millioner kroner for å få Mourinho som ny trener.

Men for å gjøre det hele litt mer kompleks, så hevder den franske journalisten Nicolas Vilas på Twitter at Chelsea ønsker å kjøpe Leonardo Jardim fra fra kontrakten med Monaco for å overta som manager for Chelsea. 94 millioner kroner skal være prisen monegaskerne har satt på treneren sin, og Chelsea skal være villig til å betale det, skriver Daily Express. Men å la Monaco kjøpe Mourinho fri er uaktuelt. Siste ord er ikke sagt.

Uansett hvem som er manager for Chelsea i januar, så kan han få en ny spiller i troppen. Fichajes skriver at klubben jobber knallhardt for å sikre seg Palermos offensive midtbanespiller Franco Vazquez. 26-åringen er opprinnelig fra Argentina, men har fått italiensk pass og er nå fast inventar i Antonio Contes landslagstropp.

Juan Cuadrado har trolig spilt sin siste kamp for Chelsea. Colombianeren floppet skikkelig etter overgangen fra Fiorentina. Men på lån til Juventus så har han funnet tilbake til sitt gamle jeg. Nå kan det se ut til at Chelsea-marerittet er over for midtbanespilleren. London Evening Standard skriver at Chelsea er villig til å ta et tap på 140 millioner kroner for å gjøre overgangen til Juventus permanent.

Tirsdag vant Manchester City 3-1 over Sevilla i Champions League. Men det betyr ikke at de lyseblå ikke ser noen Sevilla-spillere som kan forsterke laget sitt. For Fichajes hevder at argentinske Ever Banega endelig kan få sjansen sin i Premier League. I 2009 ble en overgang til Everton i vasken på grunn av visumtrøbbel. Nå skal ingenting stå i veien for en kontrakt med Manchester City.

Men ifølge Marca så er det en annen Sevilla-spiller som står på ønskelisten til Manchester City. Den spanske avisen skriver at de vil ta kampen med Arsenal om den polske maskinen Grzegorz Krychowiak. The Gunners har lenge ønsket seg midtbanespilleren, men City skal være villig til å overby sine Premier League-rivaler for å få ham.

Den tidligere Arsenal-kapteinen Patrick Vieira er sett på som en fremtidig manager, både for The Gunners og Manchester City. Han er i trenerapparatet på Etihad, og nå skriver Daily Star at City vurderer å gi franskmannen ansvaret for New York City. De ser at det kan være greit å utvikle seg som manager ved å få ansvaret for Mix Diskerud og lagkompisene.

Det kan se ut til at det skal ryddes litt på Emirates. London Evening Standard skriver at «gamlingene» Tomas RosickyMikel Arteta og Mathieu Flamini ikke vil bli tilbudt noen ny kontrakt etter denne sesongen. Dermed bærer det videre til andre arenaer for midtbanetrioen.

Og med tre midtbanespillere på vei ut, så må nødvendigvis noen inn også. I helgen hadde Arsenal speidere i Genoa for å kikke på Napolis Jorginho. Og nå går brasilianerens agent ut og forteller at 23-åringen slett ikke vil være uvillig til å flytte på seg dersom The Gunners gjør interessen konkret, skriver Metro.

Manchester United er begynt å planlegge fremtiden. For de vil neppe klare å holde på David de Gea for alltid. Nå skriver Calciomercato at klubben ønsker å hente AC Milans keepertalent Gianluigi Donnarumma. 16-åringen har allerede fått tre kamper i Serie A for den italienske storklubben.

Leicester har merket seg interessen for Jamie Vardy. Liverpool skal være villig til å strekke seg veldig langt økonomisk for å få Premier Leagues toppscorer i rødt i siste del av sesongen. Det har fått The Foxes til å kikke på erstattere. Og ifølge Daily Mirror så står Arkadiusz Milik høyt på ønskelisten. Polakken har scoret fem mål på ni kamper for Ajax denne sesongen, og vil koste Leicester rundt 140 millioner kroner.

Men Liverpool ser på andre alternativer også. Calciomercato skriver at klubben vil gjøre et fremstøt overfor Inter for argentineren Mauro Icardi. 22-åringen er blitt kaptein for Milano-klubben denne sesongen, og blir neppe noen billig mann for Liverpool.

Tottenhams Andros Townsend havnet i skikkelig krangel med klubbens fysiske trener etter mandagens kamp mot Aston Villa. Nå skriver The Sun at utbruddet kan bety slutten på Spurs-karrieren for 24-åringen.

Og manager Mauricio Pochettino kan allerede ha sett seg ut erstatteren. For De Standaard skriver at Spurs har fulgt Anderlechts honduranske kantspiller Andy Najar