Kjetil Rekdal fikk inn nok en oddskupong tirsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
Kjetil Rekdal fikk inn nok en oddskupong tirsdag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Rekdal med ny odds-suksess!

Kjetil Rekdal fikk inn tirsdagens trippel og kjører en ny trippel onsdag. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdagens oddskupong til 3,81 gikk inn tirsdag da Manchester United slo CSKA Moskva 1-0, Benfica slo Galatasaray 2-1 og Coventry slo Barnsley 4-2. Dette var andre gang på tre dager hvor Rekdal har fått inn oddskupongen sin, og står med pene 251 prosent tilbakebetaling i november.

På onsdagens kupong har Rekdal plukket ut en trippel fra Champions League. 

Chelsea - Dynamo Kiev (Champions League) H: 1,65 U: 3,40 B: 4,70

Porto leder gruppa med sju poeng, Dynamo Kiev har fem, Chelsea fire og Maccabi Tel-Aviv ligger sist med null poeng. Chelsea ligger på 15. plass i Premier League med 3-2-6 og laget har bare én seier på sine åtte siste kamper i alle turneringer. Den kom for øvrig mot Aston Villa som ligger desidert sist. Tapte 1-3 hjemme for Liverpool i helga, og røyk ut etter straffer borte for Stoke i ligacupen for en uke siden. Tapte 1-2 borte for West Ham før det. Har tradisjonelt sett vært et meget godt hjemmelag, men står med 3-1-3 denne sesongen. Courtois og Falcao er ute, mens Pedro er usikker. Dynamo ligger på andreplass i Ukraina med 10-1-1 - det samme som serieleder Shakthar Donetsk. Etter 0-3-tap hjemme for nettopp Shakthar for tre uker siden, har laget spilt 0-0 hjemme mot Chelsea, slått Obolon'-Brovar 5-0 hjemme i cupen og Metalist 2-0 hjemme i serien i helga. Har fire strake borteseire uten å slippe inn mål (10-0 i målforskjell) og 10-1-0 og 29-2 i målforskjell på bortebane siden april.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Bayern München - Arsenal (Champions League) H: 1,37 U: 4,35 B: 6,35
Bayern og Olympiakos leder gruppa med seks poeng, mens Arsenal og Dinamo Zagreb har begge tre poeng. Etter å ha startet sesongen med ti seire på de ti første kampene gikk Bayern på sitt første tap på Emirates i London da Arsenal vant 2-0 for et par uker siden. Fulgte opp med 4-0 over Köln hjemme i serien og 3-1 borte over Wolfsburg i cupen, før det bare ble 0-0 borte mot Eintracht Frankfurt sist. Har ni strake seire hjemme i alle turneringer med 34-5 i målforskjell etter tapet for Augsburg i mai. Götze, Ribéry og Rode er skadet, mens Badstuber og Bernat er usikre. Arsenal ligger på andreplass i Premier League med 8-1-2 og er á poeng med serieleder Manchester City. Etter 2-3-tapet hjemme for Olympiakos i slutten av september har laget vunnet alle kamper (5-0-0) om man ser bort da reservene tapte for Sheffield Wednesday i ligacupen. Slo Swansea 3-0 borte sist og Everton 2-1 hjemme nest sist. Har fire strake borteseire. Walcott, Chamberlain, Ramsey, Arteta, Ospina, Wilshere, Wellbeck og Rosicky er alle skadet, men laget stiller likevel sterkt.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Olympiakos - Dinamo Zagreb (Champions League) H: 1,42 U: 3,85 B: 6,75
Bayern og Olympiakos leder gruppa med seks poeng, mens Arsenal og Dinamo Zagreb har begge tre poeng. Olympiakos er suverene i den hjemlige serien og har vunnet samtlige ni kamper denne sesongen. Tapte 0-3 for Bayern München hjemme og spilte 2-2 borte mot Platanias for en uke siden i cupen, men vunnet resten - inkludert 1-0 borte over Dinamo for et par uker siden. Siden desember i fjor har laget vunnet alle hjemmekampene i serien (14-0-0) og i ti av kampene uten å slippe inn mål. Før tapet for Bayern hadde Olympiakos seks strake seire i Champions League hjemme, og det mot lag som Manchester United, Atletico Madrid, Juventus og Benfica. Bouchalakis, Domínguez, Maniatis og Vouros er skadet, mens Cambiasso er usikker. Dinamo ligger på tredjeplass i Ungarn med 7-6-2. Har tre tap på sine fire siste i alle turneringer. Ble 0-1 borte for Split i serien sist og seier 3-1 borte over Mladost Ždralovi i cupen nest sist. Det er lagets eneste seier på de siste fem bortekampene (1-1-3). Olympiakos er store favoritter.

Her er Rekdals onsdagskupong:
Chelsea – Dyanamo Kiev H 1,65
Bayern München - ArsenalH 1,37
Olympiakos - Dinamo Zagreb H 1,42
Totalodds: 3,21
Innleveringsfrist: Kl 20.40