Frekk back avgjorde da stjernene sløste med sjansene

Real Madrid-forsvarer Nacho gjorde det hverken Cavani, Ibrahimovic eller Ronaldo maktet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid-Paris Saint-Germain 1-0

På en kveld der stjernene florerte ute på Santiago Bernabeu var det ikke den som vanligvis skinte  sterkes som ble avgjørende.

Real Madrid-forsvarer Nacho brukte bare to minutter etter at han ble byttet inn for mer meritterte Marcelo på å score målet som ble tungen på vektskålen.

Se høydepunkter fra Mesterligaen i Sportsnyhetene på nett øverst!

Fra nærmest død vinkel viste Nacho at han kan mer enn å forvare seg, da han lurte ballen inn med en «snacksy» avslutning etter at skuddet fra Toni Kroos ble blokkert. 

Scoringen kom etter 35 minutter med PSG-dominans på Real Madrids hjemmebane, ikke akkurat hverdagskost for «Los Blancos».

Til tross for flere store muligheter til både Adrien Rabiot, Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani i den første omgangen klarte ikke PSG å utligne.

I andre omgang fikk Real Madrid bedre kontroll og nektet Paris Saint-Germain å komme til de helt store sjansene.

Samtidig var laget stadig farlig med på overganger, uten at det ble uttelling. 

Rett før full tid slapp de også med skrekken da PSG og Angel Di Maria hamret ballen i tverrliggeren. Ineffektivt koster, og dermed ble det ingen poeng til franskemennene.

Med seieren er Real Madrid, som ennå ikke har sluppet inn mål i Mesterligaen denne sesongen, oppe på ti poeng.

Etter Sjakhtar Donetsks maltraktering av Malmö er Real Madrid klare for åttedelsfinale, mens PSG ligger godt an med sine sju poeng.