Louis van Gaal er en presset mann i Manchester United. Foto: Jason Cairnduff Action Images via Reuters / NTB Scanpix
Louis van Gaal er en presset mann i Manchester United. Foto: Jason Cairnduff Action Images via Reuters / NTB Scanpix

Rekdal satser på presset United

Manchester United-fansen forlanger offensiv fotball og tre poeng når laget møter CSKA Moskva i kveld. Her er Rekdals oddstips. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United - CSKA Moskva (Champipons League) H: 1,45 U: 3,80 B: 6,20
Begge lagene har fire poeng så langt i denne gruppa. United-fansen murrer etter tre 0-0-kamper på rad. Var heldige som kunne reise hjem med ett poeng borte mot Crystal Palace sist, røyk ut på straffer i ligacupen mot Middlesbrough nest sist og det ble målløst mot byrival City hjemme tredje sist. Har 1-4-1 på de siste seks. Vant imidlertid fire hjemmekamper på rad før uavgjortene mot Middlesbrough og City. Valencia, Depay, McNair og Shaw er ute, mens Schneiderlin og Wilson er usikre. CSKA har 5-2-0 på sine siste sju kamper. Slo Ufa 2-0 hjemme sist og Ural 2-1 hjemme nest sist. Etter 0-1-tap borte for Wolfsburg i midten av september har laget 3-1-0 på bortebane. V. Berezutski og Eremenko er ute. United må få tipset, men forvent ingen målfest.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Benfica - Galatasaray (Champions League) H: 1,50 U: 3,70 B: 5,70
Både Atletico og Benfica topper gruppa med seks poeng, Galatasaray har fire, mens Astana ligger sist med ett poeng. Benfica ligger på femteplass i serien med 5-0-3 og har to tap på sine siste tre kamper (1-0-2). Slo Tondela 4-0 borte i serien sist, men tapte 0-3 hjemme for Sporting nest sist og 1-2 borte for nettopp Galatasaray i CL for et par uker siden. Hadde fem hjemmeseire på like mange kamper før tapet for Sporting sist. Samaris er suspendert, mens Nélson Semedo er skadet. Fejsa og Mitroglou er usikre. Galatasaray har fire seire på sine siste fem kamper. Spilte 1-1 borte for erkerival Fenerbahçe nest sist, men slo Eskişehirspor 4-0 borte i helga. Har 3-3-0 på bortebane denne sesongen, inkludert 2-2 for svake Astana i CL. Hamit Altıntop og Carole er skadet, mens José Rodriguez er usikker. Benfica får tipset.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Coventry - Barnsley (League One) H: 1,75 U: 3,30 B: 3,65
Coventry ligger på fjerdeplass med 28 poeng, mens Barnsley ligger tredje sist med 14 poeng. Coventry har fem kamper på rad uten tap (2-3-0) og slo Peterborough 3-2 hjemme sist. Spilte 2-2 borte mot Swindon nest sist selv om de ledet 2-0 fram til det 85. minutt. Er ubeseiret hjemme denne sesongen (5-2-0). Barnsley står med seks strake tap i serien og har bare scoret tre mål i prosessen. Ble 0-2 borte for Scunthorpe sist og 0-1 hjemme for Fleetwood nest sist. Et overtidsmål sikret 3-2-seier over Millwall i midten av august, men det er lagets eneste trepoenger på fremmed gress i serien (1-1-5). Coventry får tipset.

Her er Rekdals tirsdagskupong:
Manchester United - CSKA Moskva H 1,45
Benfica - Galatasaray H 1,50
Coventry - Barnsley H 1,75
Totalodds: 3,81
Innleveringsfrist: Kl 20.40