Fotballryktene:
– Klopp vil hente Barcelona-spiller til Liverpool

Og Real Madrid vil ha Manchester United-angriper.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Livet er for kort til ikke å elske fotball.

Og det er definitivt for kort til å overse alt som er av fotballrykter.

Nå er det 59 dager til overgangsvinduet smeller opp på vid gap og kjøpekåte managere kan i desperasjon forsterke spillerstallene sine.

Jürgen Klopp er i gang med å bygge et Liverpool-lag i sitt bilde. For tyskeren er nok ikke fornøyd med troppen han arvet fra Brendan Rodgers. Og så langt har han bare ledet de røde til seier over det synkende skipet Chelsea, som tross alt så godt som alle slår denne sesongen. Nå ønsker Klopp å hente inn noen forterkninger, og A Bola skriver at spanske Cristian Tello er på ønskelisten. 24-åringen har ikke startet en kamp for Barcelona siden oktober 2013. Forrige sesong ble han sendt på et to år langt lån til Porto, og han er neppe velkommen tilbake på Camp Nou når det går ut. I stedet kan det altså bli spill for Liverpool.

De siste dagene er Manchester United blitt koblet til Cristiano RonaldoNeymarGareth Bale og Zlatan Ibrahimovic. Da er det litt deilig når realiteten innhenter overgangsryktene også. For i dag er det heteste spissryktet for Manchester United er at Louis van Gaal vil hente Mario Gomez fra Fiorentina. Tyskeren fikk det aldri til å stemme i Firenze, men etter at han dro på lån til Besiktas i sommer, så har det løsnet for ham. Gomez har så langt scoret ni mål på 13 kamper for den tyrkiske storklubben, og ifølge Calciomercato vil van Gaal hente mannen som scoret mål for bestilling for ham i Bayern München.

Memphis Depay har allerede fått sin første overhaling av Ryan Giggs for sin useriøse livsstil. For der United-legenden var en familiens mann, dog i litt utvidet forstand, så er den unge nederlenderen allerede blitt kongen av Manchesters uteliv. Og mandag ble han også utelatt fra Nederlands landslagstropp fordi han ikke er noen lagspiller. Så spørs det om van Gaal tror han kan temme 21-åringen eller om han vil gripe muligheten begjærlig når nå Real Madrid skal ønske å hente Depay til Spania. Det er Don Balon som skriver at den spanske serielederen ser på ham som en fremtidig erstatter for Cristiano Ronaldo. Og Manchester United skal ha satt en prislapp på 840 millioner kroner på Depay. Ingen dårlig pris for å bli kvitt et problem.

Og da kan van Gaal komme til å erstatte nederlenderen med en kantspiller som har vært mye bedre i Premier League denne sesongen. Leicesters Riyad Mahrez har virkelig imponert i høst, og van Gaal skal ha sendt speiderne sine for å følge ham tett de siste ukene. Håpet er at Mahrez er mannen som kan gjøre United litt mindre forutsigbare og noe mer sjanseskapende enn de har vært til nå, skriver Daily Mail.

Mandag ble det kjent at Arsenal hadde speidere på oppgjøret mellom Genoa og Napoli i helgen. Der var de for å kikke på Genoas angriper Diego Perotti og Napoli-spilleren Jorginho. Nå hevder Tutto Mercato Web at rapportene etter kampen har fått Arsene Wenger til å bestemme seg for å hente Perotti. Arsenal-manageren ser på argentineren som den siste puslespillbiten som skal på plass for å gjøre The Gunners til ligamestere denne sesongen.

Watford har skjønt det. De har skjønt at Emmanuel Adebayor trolig kommer til å være en av de beste spissene i Premier League når våren kommer. For er det en ting som er bombesikkert, så er det at togoleseren overpresterer når han spiller for en ny kontrakt. Etter at Tottenham registrerte ham som sin spiller og ikke fristilte ham før etter overgangsvinduet stengte, så kan ikke 31-åringen signere for noen ny klubb før til nyttår. Nå vil Watford gi ham en korttidskontrakt i håp om at han skal løpe shortsen av seg for å bevise at han fortsatt er god nok for en toppkontrakt, skriver Daily Mirror.

Den relativt ukjente argentineren Manuel Lanzini har vært en åpenbaring på West Hams midtbane etter at klubben hentet ham på lån fra Al Jazira i sommer. Nå ønsker The Hammers å benytte seg av kjøpsopsjonen de sikret seg da de leide 22-åringen, skriver Daily Express.

En annen argentiner som kan ende opp i Premier League er Angel Correa. 20-åringen har imponert for Atletico Madrid denne sesongen, og klubben kan nå fortelle at de allerede har takket nei til en forespørsel fra Manchester City. Men Daily Mirror skriver at The Citizens ikke gir seg så lett, og håper de kan få angriperen for drøyt 100 millioner kroner.