– Mourinho får sparken etter Stoke-kampen

Jose Mourinho skal være ferdig i Chelsea uansett resultat mot Stoke på lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Eurosports Dan Levene har jobbet tett på Chelsea i flere år.

Nå hevder han at Jose Mourinho allerede er ferdig i klubben.

Eneste årsaken til at portugiseren ikke allerede er vist ut stadionporten er at klubben ønsker at avgangen skal gjøre minst mulig skade.

Derfor ønsker man å vente til etter lørdagens kamp mot Stoke, slik at ikke onsdagens Champions League-oppgjør med Dinamo Kiev blir en katastrofe.

– Det blir ingen «haste-pressekonferanse», bare en enkel uttalelse på klubbens hjemmeside hvor de takker ham for innsatsen, og litt om de uheldige resultatene den siste tiden. Det blir trolig lagt ut rundt lunsj på søndag, når en ser på tidligere praksis, skriver han i sin spalte.

I søndagens Sportsweek på BBC Radio 5 Live kom Garry Richardson med noen oppsiktsvekkende uttalelser.

– La meg fortelle dere hva jeg vet om situasjonen i Chelsea. Informasjonen min kommer fra en førstelagsspiller i Chelsea. Informasjonen ble viderebrakt til meg fra en kontakt innen fotballen. Jeg ble fortalt at Jose Mourinhos forhold til mange av spillerne er på absolutt bunnivå. Jeg ble fortalt at de er lei av måten han behandler enkelte av dem. De er lei av utbruddene hans, fortalte BBC-journalisten ifølge The Independent.

Og det er en av de største stjernene som er mest misfornøyd.

– Jeg ble fortalt at forholdet hans til Eden Hazard er spesielt anstrengt. Og her er et sjokkerende sitat: «Jeg vil heller tape enn å vinne for ham». Det siste sitatet kan nok ha vært sagt i kampens hete, men det forteller mye om stemningen blant en del av spillerne, sa Richardson.

Chelsea har hatt en forferdelig start på sesongen, og allerede før lørdagens 1-3-tap for Liverpool hadde de den dårligste sesongstarten av en regjerende ligamester etter Premier Leagues oppstart.

Etter elleve kamper forrige sesong, sto Chelsea med 29 poeng og var suveren ligaleder. Denne sesongen er poengfangsten magre elleve poeng, og Chelsea er helt nede på 15. plass på tabellen.