Tottenhams Harry Kane scoret hat trick mot Bournemouth sist. Foto: Adam Davy, NTB/Scanpix
Tottenhams Harry Kane scoret hat trick mot Bournemouth sist. Foto: Adam Davy, NTB/Scanpix

Suksess for Rekdals oddstips!

Måneden startet på beste måte for oddstipseren Kjetil Rekdal. Sjekk dagens kupong her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en høydramatisk runde i både OBOS- og Tippeligaen i går. Vår faste oddsspalte ga en retur på 123 prosent, mens Kjetil Rekdals oddskupong med Southampton (vant 2-0), Lillestrøm (vant 3-1) og Stabæk (vant 3-2) gikk inn til 3,72 i odds. I dag går han for en tysk-engelsk dobbel.

1. FC Nürnberg – Karlsruher (2. Bundesliga) H: 2,00 U: 3,10 B: 3,05
Tysk 2. divisjon. Nürnberg ligger på 10. plass med 16 poeng, mens Karlsruher ligger på 13. plass med ett poeng mindre. Nürnberg står med 1-3-1 på sine siste fem kamper hvor seieren kom sist i cupen over divisjonskollega Fortuna Dusselforf. Står uten tap hjemme på lagets seks kamper, men tre av dem har endt uavgjort (3-3-0). Karlsruher er også inne i en god periode nå. Er ubeseiret siste fem (2-3-0), men begge seirene har kommet på rad nå. Sist ble Kaierslauteren slått 2-0 hjemme, mens 1860 München ble slått 1-0 borte. Spilte tre 1-1-kamper på rad før det og tapte tre på rad før det igjen. Har 2-1-4 på bortebane i alle turneringer denne sesongen. Det bør ikke komme som noen overraskelse på noen at Kjetil Rekdal fortsatt følger tysk fotball tett, og han har satset pengene sine på en hjemmeseier her.

Spill TV 2 Premier League manager og vinn fete premier!

Tottenham – Aston Villa (Premier League) H: 1,40 U: 3,95 B: 6,75
Tottenham ligger på 6. plass med 17 poeng, mens Villa ligger helt sist med bare fire poeng. Tottenham slo Bournemouth 5-1 borte sist, men hadde fire kamper uten seier før det i alle turneringer (0-3-1). Startet sesongen med to uavgjorte hjemme, men har 3-1-1 på de siste fem. Kun tapt for Arsenal i ligacupen på eget gress. Har ingen nye skader, men Nabil Bentaleb, Alex Pritchard, Nacer Chadli og Son Heung-min er alle ute. Villa har vært ekstremt sørgelige denne sesongen og står med 1-1-8 i serien. På de siste åtte kampene har dem kun slått Birmingham hjemme i ligacupen og tapt de sju andre. Blitt to strake 1-2-tap for Southampton borte sist og Swansea hjemme nest sist. Kaptein Micah Richards kan bli suspendert i forkant av kampen. Villa vant 1-0 her i april, men det var lagets første seier på 13 forsøk. Mye skal gå galt for Tottenham om dem taper poeng i denne kampen.

Sjekk alle våre oddstips - nye hver dag!

Her er Rekdals mandagskupong:
1. FC Nürnberg – Karlsruher H 2,00
Tottenham – Aston Villa H 1,40
Totalodds: 2,80
Innleveringsfrist: Kl 20.10