PÅLITELIG KAPTEIN: Alexander Søderlund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix.
PÅLITELIG KAPTEIN: Alexander Søderlund. Foto: Ned Alley / NTB scanpix.

Søderlund nok en gang kaptein på FC Mathisen

Her er managerekspert Jesper Mathisens tips før Tippeliga-runden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alexander Søderlund blir ukens kaptein. Jeg forventer at Rosenborg vil gi sine fantastiske fans en solid seier i årets siste seriekamp på Lerkendal. Det er kjedeligere å få utdelt gullmedaljene etter en dårlig forestilling, uten at jeg vet noe om akkurat det. Sist gang jeg vant noe var i 1999 og det var Sebra Cup i Kristiansand.

Strømsgodset skal til Sandefjord og med seier der vil de ha meget gode muligheter til å ta sølvet. Strømsgodset er utrolig gøy å se på om dagen! De kaster folk i angrep! Lars Christopher Vilsvik har i de siste kampene spilt mer ving enn back, og samspillet hans med Storflor er tilbake der det var under Ronny Deila. En av de smarteste tingene Bjørn Petter Ingebretsen gjorde da han tok over var å sette disse to tilbake på høyresiden. I tillegg har vel aldri Iver Fossum eller Gustav Wikheim vært i bedre form? Derfor er selvfølgelig Iver Fossum igjen plukket ut på ukens lag, og jeg skulle gjerne hatt plass til Vilsvik og Wikheim også!

Luc Kassi er også inne på ukens lag i og med at Keita igjen er ute for Stabæk. Da er det Kassi som får sjansen som spiss, og på papiret har de en kamp de absolutt bør vinne hjemme mot Start. For selv om Stabæk ikke er på det nivået de var for noen uker og måneder siden, så har de fortsatt klassespillere over hele banen.

Nå ligger jeg på 33. plass i sammendraget og med en god avslutning kan jeg ende opp inne på topp 20! Det vil jeg være veldig fornøyd med og da er jeg blitt lovet at jeg skal få fornyet tillit som Tippeliga-Manager ekspert også i 2016! Jeg trenger iallefall ikke være redd for at Mini, Freddy eller Ole Martin skal få den forespørselen... Sesongen deres som Tippeliga-Managere har hatt en katastrofal utvikling og jeg blir overrasket om noen av disse får tilbud om å trene noe som helst til neste år.

Det er bare å glede seg folkens! Avslutningen i Tippeligaen blir spennende både i topp og bunn. Lykke til!

Ukens lag:

  • Horvath
  • Toivio, Eyjolfsson, Meling
  • Fossum, Kassi, Jensen, Knudtzon
  • Kamara, Søderlund(C), Pedersen