Yaya Touré straffet Norwich og sørget for at Manchester City beholdt tabelltoppen

Nicolas Otamendi og Yaya Touré sørget for at Manchester City fremdeles topper Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City - Norwich 2-1 (0-0):

Se hvordan Manchester City slo Norwich i videovinduet øverst!

Scoringer signert Yaya Touré og Nicolas Otamendi sørget for at Manchester City slo Norwich 2-1 lørdag ettermiddag og beholder dermed tabelltoppen i Premier League.

Sendte City i ledelsen med vidunderlig heading
Uten en skadet Sergio Agüero og David Silva på banen slet Manchester City lenge med å score i lørdagens oppgjør mot Norwich.

Etter å ha skapt noen halvsjanser i første omgang, hevet Manuel Pellegrinis menn seg etter sidebyttet.

Først i det 67. minutt kom imidlertid kampens første scoring. Midtstopperen Nicolas Otamendi steg til værs etter Kevin De Bruyne og fikk drømmetreff med pannebrasken.

På vakkert vis headet argentineren Manchester City i ledelsen. Fulltrefferen var Otamendis første for City noensinne i Premier League.

– Det var en helt vidunderlig heading, men nok en gang må Norwich finne seg i å slippe inn mål etter dødballsituasjoner. De har vært elendige på dødballer hele sesongen, sa tidligere Norwich-spiss Chris Sutton, som fulgte kampen for BBC Live.

Men sju minutter før slutt ødela keeper Joe Hart seiersfesten for Manchester City. På mystisk vis mistet Hart ballen rett i beina til Norwich-spissen Cameron Jerome etter et innlegg fra kanten. 

Martin så rødt og Yaya takket og bukket
Like før slutt var det imidlertid Norwich sin tur til å rote det til for seg. Russell Martin reddet Raheem Sterlings avslutning på det åpne målet med hånden.

Dommer Robert Madley ga Norwich-spilleren direkte rødt kort og Manchester City straffespark.

Midtbaneveteranen Yaya Touré var sikker som banken fra krittmerket og sørget for 2-1-seier og fremdeles tabelltopp for Manchester City.

På overtid fikk Manchester City nytt straffespark etter at Raheem Sterling ble stoppet med ulovlige midler av Robbie Brady. Men i motsetning til Touré maktet Aleksandar Kolarov ikke å score fra 11-metersmerket.

Seieren mot Norwich betyr at de lyseblå fra Manchester City fremdeles topper Premier League-tabellen med sine 25 poeng etter elleve serierunder.

Arsenal har også 25 poeng, men må finne seg i være bak City på tabellen på grunn av dårligere målforskjell.