IKKE FULL KLAFF: Det vil ikke klaffe helt for Suzann Pettersen. Foto: AFP PHOTO / JUNG YEON-JE
IKKE FULL KLAFF: Det vil ikke klaffe helt for Suzann Pettersen. Foto: AFP PHOTO / JUNG YEON-JE

Tutta får det ikke helt til å klaffe

Men det er ikke helt håpløst for Suzann Pettersen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Suzann Pettersen får det ikke helt til å klaffe. Hun åpnet svakt i LPGA-turnering i Kina, spilte seg opp fredag, men fikk ikke klaff lørdag.

Det betyr at det norske håpet ligger på delt fjerdeplass etter de tre første rundene i turneringen i Hainan. Hun ligger to over par og har 218 slag totalt, mens ledende Candie Kung fra Taiwan og sørkoreanske Kim Sei-young deler førsteplassen med 216 slag.

Situasjonen er med andre ord ikke helt håpløs for Pettersen, men hun må heve seg fra den svake tredjerunden for å ha muligheter til å slåss om seieren på den fjerde og siste runden søndag.

Hun innledet med 74 slag på førsterunden torsdag. Deretter gikk hun annenrunde på gode 69 slag. Det var best av samtlige. Men lørdag klaffet det ikke for henne. Hun avsluttet med 75 slag. Det betyr at hun deler fjerdeplassen med tre andre spillere.

På lørdagens tredje runde hadde Tutta tre bogeyer og en dobbeltbogey. Den kom på det niende hullet. Hun hadde også to birdier på hullene nummer 14 og 18. men for å kunne kjempe om seieren i turneringen er hun helt avhengig av å heve spillet sitt til søndagens avsluttende runde.

Det er en tøff bane kvinnene spiller på i Kina. (©NTB)