Zaha ble deprimert av ryktene om ham og Moyes' datter

Wilfried Zaha mener ryktene påvirket hans prestasjoner på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Crystal Palace - Manchester United på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo klokken 16!

Wilfried Zaha ble spådd en stor fremtid på Old Trafford etter 195 millioners overgangen fra Crystal Palace til Manchester United i 2013. Men det ble ingen suksesshistorie. Mannen som hentet Zaha til klubben ga seg samme sesong som avtalen ble skrevet under.

Se Bolasie og Zaha servere dribleshow mot West Bromwich øverst i saken!

– Jeg har aldri møtt Moyes' datter

Da Zaha kom til Old Trafford samme sommer var Sir Alex Ferguson borte og inn var David Moyes kommet. Det ble med fire kamper under Moyes, før vingen ble lånt ut til Ole Gunnar Solskjærs Cardiff, og deretter vendte tilbake til Crystal Palace.

Før lørdagens kamp mot gamleklubben mener Zaha at han aldri fikk en sjanse under Moyes. Vingen fikk kun starte Charity Shield-kampen mot Wigan under Moyes.

– Jeg spilte i alle treningskampene, og kampen mot Wigan spilte jeg ikke på mitt beste. Jeg spilte for England og plutselig spilte jeg null kamper. Så begynte rykter å gå fordi jeg ikke startet noen kamper, for grunner jeg ikke vet, sier Zaha ifølge The Mirror.

Det var spesielt to rykter som satte seg.

– Det var enten at jeg hadde hatt sex med David Moyes' datter eller at jeg hadde dårlig moral. Det er de to ryktene som satte seg helt til jeg forlot Manchester United. Jeg har ikke hørt dem siden, forklarer Zaha.

Vingen sier at ryktene om ham og Moyes' datter, Lauren, bare er oppspinn. At ryktene hele tiden ble brukt mot ham som en forklaring på at han ikke spilte gjorde ham deprimert. Han fikk heller ingen hjelp av Moyes.

– Jeg har aldri møtt henne. Men når folk ser meg nå så tenker de at Wilfried Zaha har en dårlig moral. Jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg gikk gjennom det hver dag, forklarer Palace-spilleren.

– Det var veldig mye press på Moyes

Selv om ryktene florerte uten grunn var det en grunn til at Zaha ikke spilte. Slik forklarer vingen hvorfor det ikke ble mye spilletid på ham under Moyes.

– Så fort som Moyes kom sa han at jeg ikke var klar for Premier League. Han sa ikke hvorfor. Jeg skjønte det ikke helt. Jeg følte jeg ikke ble gitt en sjanse, forteller Zaha.

– Når du kommer til Manchester United forventes det sluttprodukt. Det var slik det føltes. Kanskje det ville vært annerledes med Ferguson, men jeg måtte fortsatt lære. Jeg var akkurat kommet fra Championship, fortsetter vingen.

– Det var veldig mye press på Moyes. Han måtte levere, og han kunne ikke ta en sjanse. Jeg vil ikke skylde kun på ham. Jeg er sikker på at han hadde ting å tenke på, sier Palace-spilleren.

Engelskmannen bedyrer at det ikke blir spesielt å møte Manchester United lørdag. Selv om han ikke ble en suksess på Old Trafford nyter han nå tilværelsen i Crystal Palace.

– Det er ikke alle som kan si at de har blitt hentet av Sir Alex Ferguson og Manchester United. Det er ikke dumt for meg, jeg har ikke gjort meg bort. Jeg spiller fortsatt og får en sjanse, forklarer Zaha.