TO DRÅPER ...: Det vakte stor oppsikt blant resten av passasjerene da de ble klar over dobbeltgjengermøtet på flyet. FOTO: TWITTER / LEE BEATTIE
TO DRÅPER ...: Det vakte stor oppsikt blant resten av passasjerene da de ble klar over dobbeltgjengermøtet på flyet. FOTO: TWITTER / LEE BEATTIE

Utrolig, men sant: Disse mennene hadde ikke møtt hverandre før de satte seg i flysetene

Det oppsiktsvekkende møtet mellom dobbeltgjengerne er fredagens absolutt største snakkis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Historien om Neil Thomas Douglas fra Glasgow (angivelig til høyre i bildet) og dobbeltgjengeren hans er nesten for utrolig til å være sann.

Men, ifølge Neils svigerinne, som først twitret bildet, er mannen til venstre en vilt fremmed – som er prikk lik svogeren som han ved en tilfeldighet ble plassert ved siden av på flyet fra Stansted i England til Irland torsdag kveld.

– Mannen til høyre er ektemannen til min venn. Fyren til venstre er en FREMMED han møtte på flyet i går kveld, skriver hun på Twitter.

Skjeggene er like veltrimmede, hårsveisen nesten identisk og smilene like brede på bildet som både The Telegraph, Mashable og det irske nettstedet The Daily Edge har publisert i forbindelse med historien.

Og Twitter koker.

Diskusjonene rundt de to skjeggete mennene går på om de egentlig kan være i slekt uten å vite det....

.... og en tredje mann som ligner på de to ble i løpet av kvelden funnet på det store internettet.

Ifølge The Mirror oppdaget de to mennene på toppen av alt at de hadde booket rom på samme hotell, og dette bildet skal vise de to skjeggete mennene drikke øl sammen samme kveld.

«Kjærlighetsaffæren fortsatte etter flyreisen», skriver twitterbrukeren Ross Hunt under bildet av de to nye vennene.

TV 2 har tidligere omtalt andre overraskende møter mellom dobbeltgjengere. I denne artikkelen kan du lese om irske Niamh og Karen som viste seg å bo bare en time kjøring unna hverandre.